Sport
2024-05-01

Hamar feladta a Kisvárda

Érződött a kisvárdai kézilabdázó hölgyeken, nem biztosak abban, hogy a Debrecenből pontot, vagy pontokat tudnak csenni. Igaz a játékosok közötti minőségi különbség mást nem is mutathatott. Egy majdnem BL győztest verő DVSC várta tárt karokkal az egykoron szebb napokat látott szabolcsiakat. A városkában nem nagyon sikeresek most a labdával játszadozó sportolók. A focisták sem az aranyért hajtanak, a kézis lányokat is fenyegeti a kiesés réme.

Olyan volt az egész, így május elsején, mint az egykori TV műsor, a Felvonulók kérték. Igaz nem hömpölygött a tömeg a Hódos környékén, a ringlispil sem korbácsolta a kedélyeket, de a hazai nézők kívánsága a sok gólos győzelem volt. Mindössze néhány percig tartott a kétkedés, amikor a Várda vezetett 3-2-re. Ennyi. Nem volt benne több. a Loki megunta a lassú vendég adogatásokat, és percek alatt elhúzott, mint anno a régi időkbeli Munka Ünnepén a szovjet MIG 24-es a Kossuth tér felett. Tízzel mentek szünetre a SCHAEFFLER játékosok.
 
A második harminc percben sem változott semmi. A Kisvárda még inkább lassított, a DVSC pihentetett pár kulcs embert. Mindössze tizenkilenc gólt kaptak a lányok, és erre nem kellett már lapot kérni. Magabiztos győzelem lett a vége, jöhet vasárnap a Vác. Valószínűleg nekik is szokni kell majd a hajdúsági gól özönt.
 
Női kézilabda NBI.:
DVSC SCHAEFFLER - Kisvárda Master Good 33-19 (18-8)
 
DVSC: BARTULOVIC - Grosch 2, Vámos P., HAGGERTY 4, Planéta 2, SZABÓ N. 5, Petrus 2,. csere: GABRIEL (kapus), KÁCSOR 4, Füzi-Tóvizi 1, Töpfner 3(3), VÁMOS M: 3, CSERNYÁNSZKI 3, KELEMEN D. 3, Hornyák, Jovovic 1, 
Edző: Szilágyi Zoltán.
 
Kisvárda: Mátéfi - Akijama 3 (2), Karnik Sz. 3, Kovalcsik B. 2, Szabó L., E. Novak, Makó. csere: Leskóczi (kapus), Mérai, JUHÁSZ G. 5, Gém, Bucsi 4 (4), Siska.
Edző: Józsa Krisztián.
 
Weisz György

Katonás zakó a Honvédtól

Nem létezik olyan nagy probléma, ami miatt az ember kárt tesz magában - Szepesi Mátyás interjú

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek