Sport
2024-04-03

Közeleg a bajnoki rajt

A felkészülés finisébe értek a debreceni gladiátorok, akik a jövő héten a pécsieket fogadják.

Hamarosan véget ér a téli álom a Magyar Amerikai Futball Szövetség Divízió II-es bajnokságában. A pontvadászat a jövő hétvégén rajtol, és pályára lép a DEAC Gladiators együttese is, mégpedig hazai pályán. Április 14-én vasárnap 11 órakor a Pécs Legioners látogat Debrecenbe.

– A felkészülés utolsó fázisában vagyunk, és látható, hogy kellő fizikális állapotban van a társaság – osztotta meg velünk Ábrán Szabolcs vezetőedző. – Az eltervezetteknek megfelelően haladtunk, és most már nagyon várjuk az első mérkőzést. Március 22-én és 23-án volt egy felmérőnk, éppen Pécsett, a kupanapon, ahol remekül helytálltak a srácok. Már csak erre alapozva is kijelenthetem, hogy bizakodva várom a jövő vasárnapot – jelentette ki a tréner, aki élvezetes összecsapást vár a szezon nyitányán.

– A Pécs nagyon küzdős, hajtós csapat, ezért jó mérkőzésre számítok. A vendégek már előző nap megérkeznek Debrecenbe, tehát az utazás fáradtsága nem fogja hátráltatni őket. Izgalmas, ki-ki meccs várható, és nem titok, hogy győzelemmel szeretnénk kezdeni az esztendőt – mondta Ábrán Szabolcs.

A DEAC Gladiators meccsei az alapszakaszban

április 14. DEAC Gladiators–Pécs Legioners
május 18. Eger Heroes–DEAC Gladiators
június 2. Győr Sharks II– DEAC Gladiators
június 16. DEAC Gladiators–Steelers
június 30. Budapest Wolves II–DEAC Gladiators

Jegyed van az életre – Neonhal lemezpremier!

Innovatív oktatásfejlesztés az egészségpedagógiában

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek