MegMinden
2023-12-23

Poszt

(index.hu)

Till Attila reagált Majka RTL-es átigazolására

Ahogy korábban az Index is megírta, Majoros Péter Majka 16 év után visszatér az RTL-hez. A rapper az elmúlt években a TV2 arca volt, ahol Till Attilával több műsorban is szerepelt. Távozásának hírére Tilla a közösségi oldalán reagált. 

Drága Majki! Nem ma kezdtük!!! És most holnap nem fogjuk folytatni, de azért örök barátsággal azt kívánom, legyünk még közös műsorban ebben az életben! És ez így is lesz, nem ma, nem holnap, de majd egyszer! 

– kezdte a posztjában a tévés.

Atyaég, mennyi emlék! Nem sírok, de még az is lehet, hogy fogok! Annyi minden kavarog a lelkemben, érdekes év vége lett ez! Akkor most jöjjön a karácsony, aztán meg új év, új kalandok! Szeretlek, haver, hiányozni fogsz nekem a műsorokból!  

Majka 2002-ben, az RTL képernyőjén tűnt fel először – a Való Világban, ahol a valóságshow második helyezettje lett, majd ezt követően a Való Világ műsorvezetőjeként, illetve színészként és rapperként folytatta karrierjét. Majka a reality után 2004-ben az RTL portfóliójába tartozó Cool TV műsorvezetője volt, de többször szerepelt például a Heti Hetesben is. Az ország egyik legsikeresebb zenei előadója és alkotója televíziós karrierjét később más csatornáknál folytatta, éveken át volt a TV2 arca, ahol legutóbb a Sztárban sztár leszek! zsűritagjaként láthatták a nézők.

Az eredeti írást itt találja.

ChatGPT

Magyar filmeket díjazták a 15. Les Arcs-i Filmfesztiválon

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek