MegMinden
2022-11-16

Mozi

(Facebook)

110 éves az Apolló mozi

Átjáróház
magyar romantikus vígjáték, 99 perc, 2022

Gyere el december 4-én az Apolló moziba, és nézd meg a hivatalos, december 8-i premier előtt az Átjáróház c. filmet, amelyet közönségtalálkozó keretében elkísér rendezője, Madarász Isti is!

És ez nem minden!

Az Apolló mozi 2022 decemberében 110. születésnapját ünnepli, így ezen a napon mi is megünnepeljük a születésnapunkat a közönségtalálkozó mellett egyéb programokkal is!

A folyosón mozitörténeti kiállítás vár benneteket ezen a napon, rengeteg érdekességgel, valamint egy exkluzív lehetőséget is szeretnénk biztosítani a közönségtalálkozó résztvevőinek:

A leggyorsabb jegyvásárlóknak exkluzív gépháztúrát tartunk 4 turnusban! Nézz be a kulisszák mögé, kérdezd a mozigépészt és a mozi vezetőjét bármiről a turnus alatt!

Mit kell tenned?

Vásárold meg belépőd online vagy személyesen az Átjáróház közönségtalálkozójára. (Természetesen ahány belépőt vettél, annyian jöhettek.)

Írj egy e-mail üzenetet VAGY jelentkezz személyesen a jegypénztárban a turnus időpontokra, megadva a vásárolt jegy (jegyek) sor- és székszámát az üzenetben.
E-mail üzeneted ide írd:
apollojegypenztar(kukac)fonixinfo.hu

A turnus a következő időpontokban indul (egyszerre maximum 12 főt tudunk fogadni, ezért gyorsan csapjatok le, mint látjátok, a helyek limitáltak. 

16:00 - 16:25 - 16:50 - 17:15
(Jelöld meg a négy időpont valamelyikét, és visszajelzünk, ha még befértél, befértetek, vagy már tele van)

Az eredeti írást itt találja.

Mostantól az interneten is kitölthető a nemzeti konzultáció

Fedezd fel Debrecen utcáit!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek