MegMinden
2022-10-16

Pierce Brosnan

(glamour.hu)

Úgy üzent feleségének, ahogy arról minden nő álmodik a szíve mélyén

Ha valaki arra kíváncsi, hogy mi mindent vár egy nő egy férfitól, és hogyan fejezheti ki igazán a szerelmét úgy, hogy azt mások is megirigyelnék, akkor Pierce Brosnan az egyik legjobb tanító.

Nem kell hatalmas dolgokra gondolni, nem kellenek drága ajándékok, és nagyvonalú gesztusok, Pierce Brosnan úgy tud egy egyszerű gesztussal üzenni, hogy attól a világ női elolvadnak.

Egy gyűrű mindenek felett

Legutóbbi filmjében a DC Black Adam című szuperhősös moziban Dr. Fate szerepébe bújt, és egyszerűen magán hagyta a karikagyűrűjét a forgatások alatt. A történet szerint Dr. Fate egyébként az egyik legerősebb varázsló, végigjárt különböző idősíkokat, és volt egy felesége, Enza, aki még nála is erősebb volt. Brosnan teljesen tudott azonosulni Fate életének ezzel a szálával, és úgy gondolta, hogy mindezek után miért ne lehetne a házasságának egy darabja most már örökre a DC univerzum része, és egyfajta tisztelgés a felesége előtt.

Belevitte a karakterbe saját magát is

Brosnan 21 éve házas, felesége Keely Shaye Brosnanről ahol csak lehet elmondja, mennyire büszke rá, és számtalanszor kiállt mellette akkor is, ha a nőt például a teste miatt támadták. Aki figyelemmel követi Brosnan nyilatkozatait, az pontosan tudja, hogy nők tömege irigykedik amiatt, amilyen szeretettel és rajongással beszél a feleségéről, és ez az évek alatt semmit sem változott. Legutóbb az Entertainment Tonightnak adott interjúja után kezdhetnek a hölgyrajongók sóhajtozni.

A jegygyűrűnk és egy karóra, amelyet Keely sok évvel ezelőtt adott nekem, és az a felirat áll rajta, hogy Az idő a szerelem szárnyain repül. Úgy döntöttem, hogy ezeket a karakterem is viseli. Helyénvalónak tűnt.

Otthon is szuperhős

Természetesen Keely Shaye Brosnan is mindig hatalmas rajongással beszél a férjéről,. Amikor például kiderült, hogy DC-filmhez csatlakozik, azt mondta, hogy aki otthon is szuperhős, az filmen is lehet az. Keeley azt mondta, hogy férjében minden megvan, amitől ő szuperhősnek látja: nagylelkű, kedves és jószívű. És arról is beszélt, hogy imádja, hogy a férje a házasságuk szimbólumait bevitte egy szuperhős világába.

A filmet október 20-án mutatják be itthon is a mozikban, Brosnan feladata pedig nem kevesebb, minthogy legyőzze Black Adamet, akit Dwayne Johnson alakít.

Az eredeti írást itt találja.

Fórumot rendeznek a könnyűzenei oktatásról

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek