Hello Lányok!
2023-12-19

Miért olyan trendi a fehér női bakancs, és hogyan érdemes viselni?

A fehér női bakancs egyszerűen nagyszerű választás. Letisztult, minimalista, elegáns, azaz valóban, hamisíthatatlanul nőies. De mivel célszerű kombinálni a tökéletes összhatás érdekében? Mutatjuk a lehetőségeket!

Egyáltalán honnan ered a fehér sikertörténete?

Meglehet erre a kérdésre soha nem érkezik meg a válasz. Az biztos, hogy amióta világ a világ, vagy legalábbis trend a trend, azóta a fehér arat. Mindennek az alapja, a fény játékával általa születnek meg a színek, így aztán kikerülhetetlen. Pontosan ugyanannyira uralkodó, és eredeti, mint a fekete. Letaszíthatatlan a trónjáról. Ennyi méltatás minimum kijár a fehér női bakancs kínálatának is, ami a CCC online felületén pár kattintás után legörgethető. A modellek bár egy színben, fehérben pompáznak, ugyanakkor a kialakításukra a sokszínű a leghitelesebb, leginkább beszédes jelző.

A fehér kedveltségéhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy mindenhez illik. Nincs olyan szín, amivel ne alkotna jó párosítást, és ez a divat birodalmában bizony erőteljes ütőkártya. Ráadásként egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, és mint tudjuk, az élet legjobb dolgai általában egyszerűek, legfeljebb csak mi bonyolítjuk meg őket.

Következzenek a viselési tippek!

A fehér ragyogó szépsége azonban tovább fokozható néhány könnyen betartható tanács közbenjárásával. Az egyik ilyen ötlet, hogy ha a bakancs fehér, akkor a táskának nem kell feltétlenül fehérnek lennie. Sőt, igazság szerint kifejezetten jól mutat, ha a színek nem egyeznek meg, mert az egyhangúság így teljesen kikerülhető. Aki szereti a mintákat, annak jó szívvel ajánlhatóak a kockás motívumok, amik esetleg az ősz árnyalataiban pompáznak - ezzel képtelenség melléfogni.

Aztán örök klasszikus a farmer, ami mindig jól jön, még télen is, különösen a bélelt modellek. S hogy hogy kapcsolódik ez a fehér női bakancs hordásához? Úgy, hogy tökéletesen passzol hozzá. A CCC üzleteiben személyesen is könnyű ennek az igazságtartalmáról meggyőződni, mert egyetlen próba leránthatja a leplet a vonzó valóságról.

Bordó, barna, bézs – minden jöhet?

Igen, ahogy azt már fentebb említettük nincsen olyan szín, amivel a fehér ne harmonizálna. Erre a legjobb példa egyébként a fehér és a piros házassága. Meghökkentő ötletnek tűnhet épp ezt a két színt összekeverni, viszont úgy tűnik, a piros arat, és nemcsak az idei szezonban, akkor meg miért is ne? Aztán, ahogy a gyakorlat bizonyítja, nagyon is stílusos végeredmény születik, hiszen a piros tomboló vadságát, fékezhetetlen csáberejét a fehér egy az egyben megszelídíti, míg a fehér a piros társaságában jó értelemben kicsit veszít hamvasságából, ártatlanságából, és némi izgalommal gazdagodik.

De mindez pusztán a jéghegy csúcsa! A CCC széles választékában a teljesen díszítésmentes darabokon túl ékekkel rendelkező típusok is felfedezhetőek, amik önmagukban izgalmas kihívást jelentenek, mivel eleganciájuk határozott fellépést követel. Ha szóba került az elegancia, még egy tipp a végére: a fehér, bár vitathatatlanul az elegancia árnyalata, ettől függetlenül nagyszerűen passzol a rohanós mindennapokhoz, amikor egy kis képzavarral élve szín csempészhető általa a túlzott szürkeségbe.

Eric Weinstein

Wednesday 13 és Cradle Of Filth koncert márciusban a Dürer Kertben

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek