Backstage
2023-12-19

Wednesday 13 és Cradle Of Filth koncert márciusban a Dürer Kertben

Jövő márciusban ismét Budapestre érkezik a Cradle Of Filth; Dani Filth csapatát ezúttal a Murderdolls-programmal készülő Wednesday 13 is elkíséri, a hangulat beizzításáról pedig a Sick n' Beautiful gondoskodik.

2024 márciusában újra Budapestre érkezik Dani Filth és hírhedt zenekara, a Cradle Of Filth. A több mint harminc éve működő angol extreme metal csapatot Dani Filth énekes mellett jelenleg Martin Škaroupka dobos, Daniel Firth basszusgitáros, Marek „Ashok" Šmerda és Donny Burbage gitárosok, illetve Zoe Marie Federoff billentyűs alkotja. A Cradle Of Filth a black, gothic és szimfonikus metal elemeket ötvöző, okkult témákat (mitológia, horrorfilmek, klasszikus sötét irodalom) feldolgozó zenekarok egyik legismertebb képviselője, akik nem riadnak vissza a látványos – és nem egyszer megbotránkoztató – színpadi produkcióktól sem.

Dani Filth-et és csapatát Wednesday 13 kíséri a turnén, aki egy Murderdolls-szettet is beilleszt majd a programba, előadva párat a 2002-es Beyond The Valley Of The Murderdolls és a 2010-es Women And Children Last albumok dalai közül.

26383-1_20230913104050.jpg (1000×650)

A nyitózenekar az olasz Sick n' Beautiful lesz. Az indusztriális- és punk vonásokkal színesített, hard rock és modern metál elemeket ötvöző csapat zenéjét olyan bandák befolyásolták, mint a Rob Zombie, Kiss, Rammstein vagy Lacuna Coil.

A turné március 4-én ér Budapestre, a helyszín pedig a Dürer Kert nagyterme lesz. Az early bird jegyekre 9900 Ft-ért csaphatunk le, a kedvezményes elővételi ár 11.990 Ft, a normál elővételi és helyszíni ár pedig 12.990 Ft. További részletek itt.

 

Miért olyan trendi a fehér női bakancs, és hogyan érdemes viselni?

Válogatás az Útinform ma érvényben lévő híreiből

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek