Debrecen
2023-06-06

Önálló balra kanyarodó sávot alakítanak ki a Bajcsy-Zsilinszkyről a Tisza István utcára

Debrecen önkormányzata folyamatosan vizsgálja a jelzőlámpás csomópontok áteresztőképessége javításának lehetőségeit.

A kapacitásnövelés érdekében most a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Tisza István utca csomópontjának Bajcsy-Zsilinszky utcai ágán a meglévő balra-egyenes-jobbra sáv mellett egy önálló balra kanyarodó sáv kerül kialakításra a burkolati jelek felfestésével, valamint új jelzőlámpa telepítésével.

A beavatkozásnak köszönhetően a Tisza István utca irányába történő balra kanyarodás lehetősége jelentősen megnő, így a tömbbelsőből történő kijutás gyorsabb lesz. 

A kivitelezés előkészítése parkolóhelyek lezárásával 2023. június 6-án – kedden – a késő délutáni órákban megtörténik, majd a tervek szerint a szükséges új KRESZ-táblák kihelyezésére és a burkolati jelek felfestésére 2023. június 7-én – szerdán kerül sor. Amennyiben ezt a csapadékos időjárási viszonyok nem teszik lehetővé, úgy a burkolati jelek felfestése a következő napokban történik meg.

Kérjük a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Tisza István csomópontjában járókat, hogy az önálló balra kanyarodó sáv kialakítása miatt a következő napokban körültekintően közlekedjenek!     

II. DEAC Családi Nap

Dagad a botrány a Rammstein frontembere körül

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek