Blog
2020-12-20

urban:eve.hu

A magyar női blogger, aki a gyerekek, a munka, a napi gürizés mellett is időt szakít rá, hogy saját blogot vezessen és rajta keresztül megossza velünk a szenvedélyét: babázásról, családról, divatról, gasztro kalandokról, utazásról, életmódról, kapcsolatokról, hobbiról …

Farkas Lívia blogján sok-sok kreatív, gyakorlatias ötletet és életvezetési tanácsot találsz arról, mivel teheted színesebbé, könnyebbé a napjaidat.Írásait jó szívvel ajánljuk a demedia.hu olvasóinak.

Az a célom, hogy minél több ember tudjon és merjen olyan életet kialakítani magának, amiben ő boldog. Ha felvállaljuk magunkat, azzal másoknak is megengedjük, hogy önmaguk legyenek — hiszem, hogy ez az út egy olyan világhoz, amelyben nem csak mi, de a környezetünk is jobban érzi magát. Ezt segítem ötletekkel, tanácsokkal, útmutatóval, gyakorlati praktikákkal minden témában.

A blog témái elég szerteágazóak, de a hitelesség számomra a legfontosabb. Arról írok, ami éppen érdekel, ami foglalkoztat. Ez hol mindennapi inspiráció, hol a munkával, tanulással kapcsolatos, de ide tartozik számomra az életvezetés, a kultúra, az időbeosztás és az otthoni teendők is, ahogyan alkalmanként szépségápolás, divat, kikapcsolódás, utazás és a kreatív ötletek. Szeretem, ha kis erőfeszítéssel jó eredményeket tudunk elérni, így általában ilyen szemlélettel írom a cikkeimet. Szeretem, ha a hétköznapok színesek, az élet kreatív kihívás, és kompromisszumok nélkül tudok önmagam lenni — az olvasóimat is erre biztatom.

urban:eve.hu 

 

Nincs hatos

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek