Backstage
2024-03-25

Anders Colsefni kiadja a Slipknot Mate. Feed. Kill. Repeat.-jének új verzióját

A Slipknot alapító énekese a Kaosisszal vette fel újra a Slipknot debütáló albumának dalait.

Anders Colsefni – aki a Slipknot alapító énekese volt, mielőtt Corey Taylor 1997-ben átvette a frontemberi feladatokat – az új-zélandi nu-metálos Kaosisszal karöltve újra felvette a Slipknot 1996-os Mate. Feed. Kill. Repeat. című lemezét. A felvételek pár napja napvilágot is láttak, és jelenleg is meghallgathatóak a Kaosis hivatalos Youtube csatornáján – Colsefni jóváhagyása nélkül.

Colsefni egy közösségi médiában posztolt bejegyzésében arról számolt be, hogy a Mate. Feed. Kill. Repeat. remake az ő beleegyezése nélkül került nyilvánosságra, a Kaosis által közzétett videók közül sem látott egyet sem a megjelenés előtt, és azt tervezi, hogy otthonában rendesen felveszi majd újra a lemezt. Egyúttal pedig a nyárra tervezett Mate. Feed. Kill. Repeat. turnét is lemondta. 

„Ezt a lemezt Joey-nak és Paulnak, az örök testvéreimnek ajánlom” – nyilatkozta korábban Colsefni a Blabbermouth-nak. – „Mindketten mélyen hiányoznak nekem minden nap, és remélem, hogy ezzel sikerül méltón tisztelegni az emlékük és örökké tartó barátságunk előtt. Éljen sokáig a 'Knot.”

Colsefni először 2023 októberében állt össze a Kaosisszal, ahol egy kéthetes, Ausztráliában és Új-Zélandon zajló turné keretein belül teljes egészében lejátszották a Mate. Feed. Kill. Repeat.-et. Corey Taylor akkor támogatásáról biztosította az énekest: „Bárcsak ott lehetnék ezeken a koncerteken, de tudom, hogy @anderscolsefni szét fogja zúzni őket” – szólt az X-en megosztott bejegyzése.

A zenei streaming bevétel közel egyharmada származik magyar dalok hallgatásából

Ifj. Szabó Gábor sikere Somorján

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek