Sport
2024-03-12

Dobogós helyezések a Szolnok Openen

Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Szolnok Open mazsorettversenyt a Tiszavirág Arénában. A DEAC több kategóriában is megcsillogtatta tudását.

Az eseményre az ország minden tájáról és a határon túlról érkeztek a részvevők. A csapatok és az egyéni táncosok különlegesebbnél különlegesebb produkcióval készültek a fontos megmérettetésre. A DEAC versenyzői két első, négy második, két harmadik és egy hatodik helyet szereztek, emellett egy különdíjat – a legszebb kosztüm – is elhoztak.

– Ez volt az idei első versenyünk, amellyel egyben meg is kezdtük a szezont – kezdte a DEAC versenyzője, Kálmánchelyi Gréta. – Erre a megmérettetésre kilenc új koreográfiával készültünk, amelyeket igyekeztünk a legnívósabban bemutatni. Tökéletes előszobája volt ez az esemény az áprilisi országos bajnokságnak, mivel most mutathattuk be először a 2024-es koreográfiákat, valamint egy egyedülálló új eszközzel, a mace-szel készült táncokkal színesítettük a palettánkat. A felkészülésünk már javában tart a következő megmérettetésünkre, ami a Golden Heart elnevezésű nemzetközi verseny lesz március 24-én Petrinyában, Horvátországban. Reméljük, ott is sikerül hasonló sikerekkel gazdagodnunk – tette hozzá Kálmánchelyi Gréta.

Szolnok Open, eredmények
Senior 2Bat Solo – Beke Enikő: 1. hely
Senior Mace – csapat: 1. hely
Senior Mace Solo – Demeter Fanni: 2. hely
Senior Bat – miniformáció: 2. hely
Senior Pom – miniformáció: 2. hely
Senior Zászló – csapat: 2. hely
Senior Bat Trió – Beke Enikő, Pallás Mónika, Simkovics Viktória: 3. hely
Senior Bat Duó – Bartha Panna-Kálmánchelyi Gréta: 6. hely
Senior Bat Solo – Beke Enikő: 3. hely
Különdíj: Legszebb kosztüm

 

Előzenekart keres a Tankcsapda

Idén is lehetőség van a Hajdú-Bihari Termékdíj elnyerésére

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek