Sport
2023-09-28

A DVTK Jegesmedvék otthonában kezd a DEAC jégkorongcsapata az Erste Ligában

A DVTK Jegesmedvék otthonában kezd a DEAC jégkorongcsapata az Erste Ligában. A mérkőzést péntek este fél héttől rendezik a Miskolci Jégcsarnokban.

A két csapat nemrég felkészülési mérkőzésen találkozott egymással, akkor kicsit későn ébredt a DEAC, és már az első harmadban háromgólos hátrányba került, majd a második játrészben a borsodiak még egy gólt szereztek. Az utolsó harmadban támadt fel együttesünk, és feljött 3-4-re, de amikor az egyenlítésért harcoltunk, és lehoztuk a kapust, egy eladott korongot a vendégek bevágtak, így lett 3-5.

Ezúttal már élesben megy a küzdelem, hiszen az Erste Ligában találkozik a két együttes. Sajnos azonban továbbra sem tudunk teljes kerettel kiállni a sérülések miatt.

– Valóban lesznek hiányzók, de megpróbáljuk így megoldani – mondta a DEAC csapatkapitánya, Molnár Dávid. – Mindenki nagyon várja a pénteki rajtot. A DVTK ellen játszottuk az utolsó edzőmeccsünket, megtapasztalhattuk, hogy egy nagyon jó együttes, amelynek van egy erős magyar magja, kiegészülve jó képességű légiósokkal. Ha sikerül hatvan percen keresztül koncentráltan játszani – nem úgy, mint legutóbb az első harmadban, amikor bent maradtunk az öltözőben –, akkor hazahozhatjuk a három pontot – zárta Molnár Dávid.

A mérkőzést az ersteligatv.hu oldalon lehet élőben követni.

Erste Liga
DVTK Jegesmedvék–DEAC
péntek 18:30, Miskolci Jégcsarnok

Közös örömjátékkal készül névadója születésének 250. évfordulójára a Csokonai Nemzeti Színház

A pillanat úgyis eljön mindenkinél – 20 éve jelent meg a Tankcsapda Élni vagy égni albuma

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek