Sport
2021-02-23

Szerdán már Szabics vezényel?

Egy magyar és egy külföldi szakember közül kerülhet ki a Mol Fehérvár FC új vezetőedzője

Mint ismeretes a múlt héten Márton Gábortól közös megegyezéssel megvált a Fehérvár, a Diósgyőr ellen Szalai Tamás másodedző dirigált, és a hétfői edzést is ő tartotta. Megtörténhet azonban, hogy szerdán már nem ő irányít – az NSO  értesülése szerint még a kupameccs előtt bejelentheti a Vidi az új vezetőedző érkezését.

A sportlap úgy tudja, továbbra is benne van a pakliban, hogy a tavaly nyáron visszavonuló, szeptember óta a klubnál sporttanácsadóként dolgozó Juhász Roland is helyet kap a stábban, de valószínűleg nem vezetőedzőként.

Az Nemzeti Sport információja szerint egy magyar és egy külföldi szakember közül kerülhet ki a Mol Fehérvár FC új vezetőedzője. Ausztriából származó értesülésünk szerint a magyar edzőjelölt nem más, mint a korábbi 36-szoros válogatott támadó, Szabics Imre. Ha a megállapodás megszületik, a labdarúgó-karrierje befejezése után a magyar válogatottnál, a Sturm Graznál, majd az osztrák válogatottnál is pályaedzőként dolgozó 39 éves tréner először dolgozhat vezetőedzőként – de ezzel még várjuk meg a hivatalos bejelentést.

Némileg csökkent az új fertőzöttek száma keddre

Ráerősített az online sérelmekre az otthonülés

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek