Sport
2023-08-17

Blagojevic óvatosan optimista

Szerda délig több, mint tizenötezer jegy kelt el elővételben a DVSC - Rapid Wien Európa Konferencia Liga mérkőzésre. Így valószínű a telt ház a Nagyerdei Stadionban.

Legutóbb hat évvel ezelőtt szurkolt húszezer Loki fanatikus tét meccsen a Móricz Zsigmond körút környékén.

Izgalom tehát van, adott a kérdés, ez átragad-e a DVSC játékosaira is.

Srdjan Blagojevic visszafogottan fogalmazott a sajtó képviselői előtt. Elmondta, nagyon büszke a társaságra, a hozzá állás, a mentalitás, az akarás miatt. Hogy idáig eljutottak, ad némi optimizmust a jövőre nézve. Továbbra is úgy vélekedett, hogy a Rapid valamivel esélyesebbnek tűnik.

– Kiváló együttessel nézünk majd farkasszemet, akik képesek agresszív, letámadásokra épített játékukat rákényszeríteni a mindenkori ellenfélre. Ezt viszont mi tudjuk, felkészültünk belőlük. Mellettünk szól a tele stadion és a srácok eltökéltsége. Nagyon motivált a csapat és ezt ki kell, és ki is fogjuk használni. Csak annyit kérünk a szurkolóktól, hogy végig, megállás nélkül biztassák a gárdát. Ha olykor becsúszik egy-két hiba, akkor is álljanak majd mellénk. Az a célunk, ha már ide eljutottunk, megmérkőzhessünk a legutóbbi Konferencia Liga döntősével, az olasz elit klubbal, a Fiorentinával – fogalmazott a szakvezető.

A játékosok nevében, az örmények ellen több bravúrt is bemutató kapus, Megyeri Balázs annyit tett hozzá, egész héten az osztrákok jártak a fejében, neki és társainak nincs félni valójuk. Továbbjutást vár, és azt, hogy mint legutóbb, nem húzódik majd az éjszakába a küzdelem.

W.Gy.

debsport.com

LOVASI ANDRÁS – VÍZTORONY, AUGUSZTUS 18. PÉNTEK

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek