Sport
2021-04-10

Megszakítanák a rossz szériát

A DEAC futballistái a tabella 16. helyén álló Aqvital FC Csákvár otthonában zárják a hetet vasárnap 17 órától. A Fejér megyei gárda az előző három meccsén veretlen maradt, így a kiesés elleni harcot tekintve némi levegőhöz jutott. Sereghajtó együttesünk feje fölött sem húzták még meg a vonalat, de sajnos egyre haloványabb az esélye arra, hogy meghosszabbítsa az NB II-es tagságát.

Ellenfelünk az életéért küzd, ebből kiindulva egy küzdelmes összecsapásra számítok- világított rá Nagy Krisztián. – Sajnos idegenben még nem tudtunk pontot szerezni, szörnyű érzés lenne, ha ez a sorozat nem szakadna meg az idény végéig. A csákváriakra az utóbbi években az jellemző, hogy bátran nyúlnak a fiatalokhoz, ez az irányvonal idén sem változott. A széleken gyors labdarúgókat vetnek be, míg a támadásokat gyakran Daru Bence fejezi be, neki nem igazán adhatunk szabad területet – hangsúlyozta 25 esztendős labdarúgónk. Daru egyébként 13-szor köszönt be a mostani bajnokságban, ezzel a góllövőlista harmadik pozícióját birtokolja.

Sándor Tamás tanítványai szerdán a feljutást megcélzó Vasast látták vendégül a DEAC Sportcampuson. Spitzmüllerék ugyan pontot nem szereztek, de az 1-0-s vereség ellenére emelt fővel hagyhatták el a játékteret.

“Jól működött az elképzelésünk, amely a stabil védekezésen alapult, elöl pedig gyors kontrákkal igyekeztünk veszélyt teremteni. A fővárosiak többet birtokolták a labdát, ám sok nagy lehetőség nem adódott előttük. Ezúttal is bebizonyítottuk, hogy van tartásunk, ám sajnos ez most sem párosult pontszerzéssel” – mutatott rá a nyáron a Kaposvártól érkező futballista.

Ahogy a Szegeddel vívott bajnoki előtt jeleztük, több játékosunk is megfertőződött koronavírussal. Nagy Krisztián sem úszta meg betegséget, bár szerencsére csak enyhébb tünetek jelentkeztek nála.

“Igazából egy megfázásra emlékeztetett, és két-három nap alatt már ki is jöttem belőle. Köhögtem, valamint az ízületeim fájtak, de ettől nagyobb gondom nem volt. Elsősorban a karanténban eltöltött időszakot éltem meg nehezen” – zárta mondandóját a középpályás.

A Csákvár-DEAC bajnokit a Youtube-on élőben lehet megtekinteni:

Merkantil Bank Liga NB II 32. forduló


Aqvital FC Csákvár-DEAC


2021. 04. 11. (vasárnap) 17:00, Tersztyánszky Ödön Sportközpont Csákvár – zárt kapuk mögött

Interjú Hetényi Zolival

A motoros szezon elkezdődött, vezessen mindenki óvatosan!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek