Sport
2023-08-03

Tapasztalt kapust szerződtetett a DEAC Futsalcsapata

Pozsgai Melinda nehéz örökséget vesz át, mivel a karrierjét Olaszországban folytató Torma Lillát kellene helyettesítenie a Debreceni Egyetem alakulatánál.

Torma Lilla távozása miatt kapust kellett igazolnia a DEAC női futsalcsapatának, végül Pozsgai Melindára esett a választás. A rutinos cerberus az előző idényben a másodosztályú Egerben szerepelt, ezt megelőzően pedig a Berettyóújfalut erősítette tizenegy esztendőn keresztül. Pozsgai Melindával kapcsolatban fontos kiemelni, hogy fiatalon a magyar válogatottban is bizonyíthatott.

– Nem sokat gondolkodtam, miután befutott az ajánlat, gyakorlatilag egyből igent mondtam. Hatalmas megtiszteltetés és óriási lehetőség, hogy Magyarország legerősebb klubjához igazolhattam. Fel van adva a lecke, ugyanis Lilla hiányát minden gárda megérezné. Keményen fogok dolgozni azért, hogy megfelelően tudjam pótolni őt. Tisztában vagyok azzal, hogy a DEAC az utóbbi három évben duplázott, bízom benne, hogy immáron velem folytatódik majd a sikerszéria. Nem hiszem, hogy gondot okozna a beilleszkedés, mivel úgy tudom, családias hangulat jellemzi az együttest. Egyébként a keret nagy részét már ismertem, csupán egy-két embernek kellett bemutatkoznom. Az Újfaluban eltöltött évekre mindig boldogan tekintek vissza, kiváló szakmai munka zajlott ott, amiből én is profitáltam. Egerben több fiatal tehetséget felvonultató alakulatnak lehettem a tagja. Szerintem nem érhette kritika a teljesítményünket, ugyanis nagy csatában a harmadik helyen zártunk az NB II Keleti csoportjában – nyilatkozta új játékosunk.

Ghostingolás és ismerkedési nehézségek

“Akkoris csak megyek, ha már nincsen kiért élnem” - The Anahit dalpremier

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek