Sport
2023-07-23

Megfelelő koncentráltsággal eredményesek lehetnek

A DEAC támadója, Rauf Al-Sheraji szerint egyre jobban megy a csapatnak a felkészülés során gyakorolt játék.

Öt edzőmeccs, négy győzelemmel, egyetlen kapott gól nélkül (a DVSC II elleni 0–0, a Békéscsaba 3–0-s legyőzése, 1–0-s különbségű siker Tiszaújvárosban, a Nyíregyháza II elleni, idegenbeli 3–0 és a szombati, ugyancsak háromgólos győzelem a Szatmárnémeti ellen alkotják a veretes sort) – kijelenthető, hogy az eredmények alapján remekül felkészült a Debreceni Egyetem együttese a hétvégén induló NB III-as küzdelmekre. Ráadásul a mutatott játék is bizakodásra adhat okot, hasonlóan vélekedik erről Rauf Al-Sheraji is.

– Nagyon jól éreztem magam a Szatmárnémeti elleni meccsen, úgy vélem, egyre jobban megértjük egymást a pályán a csapattársakkal – idézte fel a Dóczy utcai találkozót játékosunk. – Ez a kidolgozott helyzetekben is megmutatkozott, és azon leszünk, hogy ezeket a lehetőségeket majd a lehető legnagyobb százalékban góllal tudjuk befejezni a bajnokságban – mondta a labdarúgó, aki már a bajnoki rajtról, a vasárnap 17 óra 30 perctől megvívandó hazai, SBTC elleni meccsről is ejtett néhány szót.

– Egyelőre nem tudok sokat a Salgótarján csapatáról, de az biztos, hogy mi a saját játékunkat próbáljuk játszani, azt, amit az elmúlt hetekben gyakoroltunk. Megfelelő koncentráltsággal hasonlóan eredményesek lehetünk, mint a felkészülési időszakban. Az előttünk álló szezonban is mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb helyen végezzünk a jövő tavasz végén. Bízom benne, hogy tanultunk az előző évek hibáiból is, és felesleges, könnyű pontokat nem fogunk veszíteni az előttünk álló idényben.

Verstappen győzött, a Red Bull rekordot döntött a Hungaroringen

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek