Sport
2023-07-21

Keressük az amerikai futball tehetségeit!

A DEAC Gladiators július 23-tól folyamatosan várja a sportág iránt érdeklődőket, kortól és súlycsoporttól függetlenül.

Itt a kiváló alkalom az érvényesülésre: minden vasárnap nyílt edzéseken keresi az egyetemi klub az amerikai futball kövtkező tehetségeit.

– Mivel Kelet-Magyarországon meghatározó szerepet töltünk be, így a környéken lévő, “csapattalanul” kallódó tehetséges játékosokat is várjuk, valamint más sportágak ismeretlen talentumait is – nyilatkozta Kovács Zoltán DL coordinator. – A DEAC-nak köszönhetően a leendő játékosok megfelelő körülmények között tudják kamatoztatni tehetségüket. Ahogyan megalakulásunkkor is az egyik fő szempont volt, így most sem adjuk alább: szeretnénk válogatott játékosokat nevelni. A nagy létszámú edzői gárdának köszöhetően minden poszton tudunk sportolókat foglalkoztatni. A csapat és a DEAC megtartó erejét is bizonyítja, hogy a “kiöregedett” játékosok nem hagyják el a fedélzetet, tovább segítik a következő generációt, így a korábbi szakadékok átívelődnek, és sikerül egyenletes teljesítményt produkálni. Úgyhogy: “Légy erősebb, gyorsabb, érd el céljaidat! – mondta Kovács Zoltán.

A Glads együttesénél augusztus végéig minden vasárnap 17 órakor várják az amerikai futballhoz kedvet érzőket az edzéseken. Mindenki az időjárásnak megfelelő ruházatban jelenjen meg, és hozzon magával vizet, szükség lesz rá!

 

Elérhetőség:

Kovács Zoltán, DL coordinator (+36 70 773 0451)

 

 

Dübörög a Campus

Egy fesztiválaurusz esete a debreceni Nagyerdőben.

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek