Sport
2023-07-02

Győzelemmel kezdett a Loki

Lejátszotta a DVSC szombaton Pallagon a nyári felkészülési időszak első tesztmérkőzését, az ellenfél az NB II-es Kazincbarcika volt. A Loki játékosai két hét kemény munkából érkeztek a találkozóra, ám ezzel együtt több szép megmozdulást is láthattunk.

Az első félidőben a mieink több ígéretes helyzetet is kidolgoztak, azonban jó ideig csak lesgólig jutott el a csapat. A 43. percben aztán Alexandros Kyziridis szöglete után Bárány Donát egy 6 méteres fejessel megszerezte a vezetést a DVSC-nek (1-0).

Szünet után is Loki játszott fölényben, a 61. percben Vajda Botond remek jobb oldali beadását az érkező Bódi Ádám szép mozdulattal értékesítette (2-0).

A hajrában is született debreceni gól, a 87. minutumban egy kavarodás végén Farkas Tamás lőtt a kapuba (3-0). Dorian Babunski, Oleksandr Romanchuk és Joao Oliveira nem álltak be, mindhárman futómunkát végeztek. A következő felkészülési mérkőzést csütörtökön 18 órától játssza a gárda Pallagon a Kisvárda ellen.

Felkészülési mérkőzés.

DVSC-Kazincbarcika 3-0 (1-0).

Pallag, zárt kapuk mögött.

A DVSC összeállítása az 1. félidőben: Milosevic – Kusnyír, Dreskovic, Lagator, Sós, Ojediran, Manrique, Dzsudzsák, Kyziridis, Szécsi, Bárány. A DVSC összeállítása a 2. félidőben: Megyeri – Baranyai, Loncar, Neofytidis, Ferenczi, Bévárdi, Vajda, Varga J., Farkas T., Bódi, Mance. Vezetőedző: Srdjan Blagojevic.

Gól: Bárány (43.), Bódi (61.), Farkas T. (87.).

dvsc.hu

Esőerdő

Aranyérmes a magyar férfi páros teqballban

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek