Sport
2022-08-26

Megszületik szombaton a Loki első győzelme?

A DVSC labdarúgócsapata az 5. fordulóban az előző szezon bronzérmesét, a Puskás Akadémiát fogadja.

Négy fordulót tudtak le a csapatok az OTP Bank Liga idei sorozatából, mint ahogy a mezőny cívisvárosi egyesületei is, a DVSC. Három döntetlent követően előző héten elszenvedte első vereségét a piros-fehér alakulat, Joao Janeiro legénysége Mezőkövesden maradt pont nélkül. Bár Szécsi Révén a Loki hamar megszerezte a vezetést, a matyóföldiek még az első félidőben fordítottak. Szünet után ugyan visszajöttek a meccsbe Dzsudzsákék, ám a Kövesd bebiztosította a győzelmét, így az első debreceni siker tovább várat magára.

Hétvégén javíthat a Vasutas, ehhez viszont a Puskás Akadémián keresztül vezet az út, ugyanis szombaton a felcsúti alakulat vizitál a Nagyerdei Stadionban. A szakma szerint a tavalyi bronzérmes csapat kerete gyengült, talán ennek tudható be, hogy négy meccsből csak egyet nyertek a felcsútiak, kétszer végeztek döntetlenre és egyszer szenvedtek vereséget. Legutóbb az élvonal újonca, a Kecskemét távozott egy ponttal a Pancho Arénából. Ez viszont nem jelenti azt, hogy bárki biztosra mehet ellenük.

A debreceni szurkolók között egyre nagyobb az elégedetlenség, nagyon várják már, hogy végre győzelmet ünnepelhessenek. Remélhetőleg a DVSC szakvezetője végre megtalálja az ideális kezdőt, minden poszton a legjobb játékost küldi majd pályára. Kellene már az állandóság, mert lassan a keretből már mindenkinek adott lehetőséget. Az első három fordulóban biztató teljesítményt nyújtott a csapat, arra lehetne építeni, egy győzelemmel pedig a mezőkövesdi fiaskó veszhetne a feledés homályába. Ehhez viszont kellenek a drukkerek, jó lenne, ha minél többen lennének a Nagyerdei Stadionban.

OTP Bank Liga 5. forduló

DVSC – Puskás Akadémia

08.27. 19:45      Nagyerdei Stadion

Fotó: dvsc.hu

Éjszakai távcsöves csillagnézés az Agórában

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek