Sport
2022-08-01

Szerdai derbi a SportCampuson

Hétközi fordulóval folytatódik a harmadosztály idei sorozata, a szerdai játéknapon a DEAC a DVSC másodikcsapata ellen lép pályára.

Ahogy a két legmagasabb osztályban, úgy a harmadik vonalban is megkezdődött hétvégén a pontvadászat, a csapatok ismét tétmérkőzésen léptek pályára. A keleti csoportban vitézkedő két debreceni gárda is bemutatkozott, a DEAC Füzesgyarmatra látogatott, míg a kis Loki hazai környezetben fogadta a Körösladányt.

Az egyetemisták számára nem úgy indult a bajnokság, ahogy eltervezték, bár végig fölényben futballoztak, irányították a játékot, helyzeteikkel rosszul sáfárkodtak. A vendéglátók jobbára csak védekeztek, jobban alkalmazkodtak a pálya talajához, éltek a kevés lehetőséggel és 2-1-re megnyerték a mérkőzést. A DVSC alaposan megfiatalított fiókcsapata vég fegyelmezetten, taktikusan futballozva legyőzte az NB III újoncát, és már a szezonnyitón megszerezte első pontjait.

Szerdán javíthat Sándor Tamás csapata, míg Máté Péter tanítványai megduplázhatják győzelmeik számát, ezt pedig pont egymás ellen tehetik meg, ugyanis a hétközi fordulóban összecsapnak a városi riválisok. Derbi révén, nehéz megjósolni merre fog billenni a mérleg nyelve, egy ilyen találkozón sutba lehet dobni a papírformát. Mi nézők viszont nyerhetünk, ugyanis jó mérkőzésre van kilátás, biztosak lehetünk abban, a csapatok mindent megtesznek majd a győzelemért.

NB III Keleti csoport 2. forduló

DEAC – DVSC-II

08.03. 17:30     SportCampus

Sikeres edzőtábort zártak a mieink

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek