Sport
2023-04-26

A következő szezonban is Andjelko Mandics lesz a vezetőedző

A DEAC vezetőségének sikerült megállapodnia Andjelko Mandics vezetőedzővel, így a 2023-24-es szezonban is a szakember irányítja majd a Debreceni Egyetem első osztályú gárdáját. Mandics 2021-ben érkezett a cívisvárosba, Kovács Adriánnal karöltve pedig részese volt a klub eddigi legsikeresebb szezonjának, mely Magyar Kupa ezüstéremmel és bajnoki 4. helyezéssel zárult.

A következő idényben az azt megelőző évben utolsó helyen végző U23-as csapatot egészen a dobogó harmadik fokáig repítette, melynek köszönhetően a fiatalokkal kivívták a Piros-csoportban való indulás jogát.

Az aktuális kiírásban is nagyszerű munkát végzett a fiatalokkal, akik feljutóként nem kis meglepetésre bejutottak a másodosztály rájátszásába. A szezon közben azonban David Dedek menesztését követően átvette az első csapat vezetését, irányítása alatt a hátralévő tíz alapszakasz mérkőzésből nyolcat is megnyertek a fehér-feketék, ezzel kvalifikálták magukat a playoffra.

A DEAC vezetése teljes mértékben elégedett a szakember munkájával, melynek elismeréseként már a szezon befejezése előtt újabb egy évvel meghosszabbította kontraktusát. Segédje a következő kiírásban is Darko Ivanovic lesz, aki jelenleg a felnőtt csapat segédedzői pozíciója mellett az akadémia U20-as gárdájánál is segédkezik.

Fenyőszirup

Új vezető az Idegsebészeti Klinika élén

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek