Sport
2021-10-28

Már kaphatóak jegyek a szombati mérkőzésre

A szerdai kupameccs után újabb fontos bajnoki mérkőzés vár a DVSC-re, amely az MTK Budapest otthonában folytatja szereplését az OTP Bank Ligában. Együttesünk október 30-án, szombaton 17 órától lép pályára az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ahonnan létfontosságú lenne három ponttal hazatérni.

A két csapatot két pont választja el egymástól a tabellán, a mieink 9-et, míg a fővárosi kék-fehérek 11-et szereztek az eddig lejátszott tíz találkozó során. Nagyon nem mindegy tehát, milyen eredménnyel zárul a két gárda 90. egymás elleni bajnokija, hisz egy esetleges debreceni győzelem esetén megelőznénk aktuális ellenfelünket.

Az elmúlt években nem ment rosszul az MTK ellen, hisz 2016 augusztusa óta nem kaptunk ki tőle bajnokin. Legutóbb 2019 áprilisában játszottunk az Új Hidegkuti Nándor Stadionban, ahol Varga Kevin 10. percben szerzett találatával 1-0-s sikert arattunk. Abban a szezonban egyébként a Loki bronzérmes lett, míg a kék-fehérek búcsúztak az élvonaltól. Idén januárban megmérkőztünk az MTK-val a Mol Magyar Kupában, a Nagyerdei Stadionban rendezett összecsapáson 2-1-es vereséget szenvedtünk, így akkor még NB II-es gárdaként búcsúztunk a kiírástól.

Az előző fordulóban egyik fél sem tudott nyerni az élvonalban: az MTK gól nélküli döntetlent ért el a Ferencváros vendégeként, mellyel értékes pontot szerzett, míg a Loki hazai környezetben kapott ki 3-0-ra a Puskás Akadémiától. Ilyen előjelekkel várják tehát a csapatok a szombati, komoly téttel bíró rangadót, amellyel véget érnek a bajnokság első körének küzdelmei.

A szombati bajnokira online már megkezdődött a jegyértékesítés a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon, melyen 10 %-os kedvezménnyel kaphatók belépők. A mérkőzés napjáig lehet elővételi kedvezménnyel megvásárolni a jegyeket, aznap már nem.

A vendégszektor helyszíni jegyárai az alábbiak:
teljes ár: 1 800 Ft., diák (14 év felett) és nyugdíjas ár: 1 200 Ft., gyermek (14 év alatt) és mozgássérült
(és kísérője): ingyenes.

Helyszíni jegyértékesítés abban az esetben lesz, amennyiben marad belépő a vendégszektorba.

Minden vendégszurkoló beléptetése a stadion 3-as kapuján történik (Sport utca- Százados utca sarka), innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor.

Kapunyitás: 15.00 óra.

dvsc.hu

Gulyás: a munkaadók előírhatják a koronavírus elleni védőoltást

Huszti és Toldi távozik a Lokitól

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek