Sport
2023-04-24

Megszorongattuk a bajnokaspiránst

A DASE közel járt a pontszerzéshez, de a mérkőzés hajrájában bebiztosította győzelmét a Monostorpályi.

Az egyik legnehezebb mérkőzés várt a hét zárásaként Kovács Miklós alakulatára, ugyanis vasárnap a bajnoki cím első számú várományosát, a Monostorpályit fogadták. Ősszel sikerült egy pontot elhoznia csapatunknak idegenből, bíztunk abban, hazai pályán is megszorongatják a fiúk az éllovast.

A lehető legjobb forgatókönyvvel indult a mérkőzés, az 5. percben Bucz Bence szöglete után Nagy Levente fejelte a kapuba a labdát. A folytatásban egyenlő erők küzdelme folyt a pályán, csapatunk partiban volt az ellenféllel, felvettük a versenyt a Monostorpályival. Közeledve az első félórához, egy védelmi hibát kihasználtak a vendégek és ledolgozták hátrányukat, majd hat perc múlva ismét hibáztunk hátul és már ellenfelünknél volt az előny. Próbáltunk még szünet előtt egyenlíteni, de nem sikerült megzörgetni a hálót.

A második félidőben sem változott a játék képe, jó iramban folytatódott a mérkőzés. A várt egyenlítő találat is megszületett, Bucz Bence lépett le védőjéről, majd a kapust is kicselezve lőtte a hálóba a labdát. A hátralévő időben mindkét csapat eldönthette volna maga javára a mérkőzés, ám a helyzeteket egyik fél sem tudta értékesíteni. Már úgy nézett ki, ezúttal is döntetlennel zárul a párharc, de a hajrában a Monostorpályi megszerezte a győzelmet jelentő találat.

Megyei I. osztály felnőtt 25. forduló

DASE – Monostorpályi: 2-3 (1-2)

DASE: Molnár B. (Polyák 66’) – Junhyuk (Inspiration 72’), Nagy B. (Nagy N. 59’), Hamza (Aisam 87’), Nagy L., Fényi, Molnár M. (Balogh 72’), Éder (Bíró 88’), Bucz, Győri, Takase (Jihnjuk 59’)

Edző: Kovács Miklós

Gólszerzők: Nagy L. 5’, Bucz 58’

Kovács Miklós: Jól kezdtünk, a vezetést is sikerült megszereznünk, de hibáinkat kihasználta ellenfelünk és fordított. Szünet után sikerült egyenlítenünk, de egy újabb védelmi megingást góllal büntetett a Monostorpályi. Bosszús vagyok, mert legalább egy pontra rászolgáltunk volna, de olyan gólokat kaptunk, melyeket nehezen tudok megemészteni.

Ókortörténeti konferencia a DE BTK-n

Sopronban rendezik az első FesztiválExpót

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek