Sport
2023-04-15

A Szoboszló érkezik Debrecenbe

A DEAC megyei rangadót vív vasárnap délután.

Két hazai meccs után ismét itthon szerepel a DEAC futballcsapata az NB III Keleti csoportjában, a fekete-fehérek ismét a Dóczy utcai Sportcampuson lépnek pályára vasárnap 17 órakor. A legutóbbi, szerdai mérkőzésen nem sok dolga akadt Ratku Rolandnak az éllovas BVSC ellen, ám hiába a hálóőr “munkanélkülisége” mégis a fővárosiak nyertek 1-0-ra, emberelőnyben.

– A listavezetőt fogadtuk, ami megmutatta a feladat nehézségét – mondta a cerberus. – Felkészültünk rájuk, felvettük velük a küzdelmet. Meglepetést nem okozott az ellenfél, azt kaptuk, amire számítottunk. Masszívnak éreztem a csapatunkat, különösen védekezésben. Viszonylag gyorsan tudtunk támadásokat építenünk, de sajnos kimaradtak a helyzeteink, ők pedig egyet értékesítettek a lehetőségeikből – fogalmazott a kapusunk.

A vasárnapi, Hajdúszoboszló elleni meccsről így fogalmazott Ratku: – Jó csapatnak tartom a Szoboszlót, ezt már megtapasztalhattuk. Előzetesen nehéz nyilatkozni arról, mire számíthatunk részükről, bízom benne, hogy jobbnak bizonyulunk. Gyors, agresszív támadójátékkal megbonthatjuk a védelmüket. Öröm számomra, hogy kezdőként számít rám a szakmai stáb, ezáltal mind nagyobb lesz az önbizalmam. Van hová fejlődnöm, de most a legfontosabb a vasárnapi három pont.

NB III Keleti csoport, 32. forduló
DEAC-Hajdúszoboszló
2023. 04. 16. (vasárnap), 17:00, Debrecen, Dóczy utcai Sportcampus

Csikos Sándor

Magyarország megtiltja a mezőgazdasági termékek importját Ukrajnából

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek