Sport
2023-01-18

Leszakíthatjuk magunkról az üldözőket

Torma Lilla úgy érzi, a Debreceni Egyetem alakulata a szokatlan kezdési időpont miatt nehezen vette fel a megfelelő fordulatszámot a fővárosban.

Torma Lilla úgy érzi, a Debreceni Egyetem alakulata a szokatlan kezdési időpont miatt nehezen vette fel a megfelelő fordulatszámot a fővárosban.

DEAC női futsalosai vasárnap 4-2-re nyertek a Csepel otthonában, csütörtökön pedig a DESOK-ban próbálják begyűjteni a három pontot a fővárosiak ellen. A hétvégi találkozó bővelkedett a fordulatokban, hiszen ellenfelünk kétszer is vezetett, a szünetben 2-2 állt az eredményjelzőn, aztán a második játékrészben Üveges Katalin és Horváth Viktória góljaival kikapartuk a gesztenyét.

– Pár nappal ezelőtt megtapasztalhattuk, hogy a csepeliek sokat fejlődtek az előző idényhez képest, jó úton járnak – mutatott rá Torma Lilla. – Nem lehet lebecsülni őket, biztos vagyok benne, hogy ezúttal sem feltartott kézzel lépnek pályára. A hétvégén egy kicsit megnehezítettük a saját dolgunkat, mivel elég enerváltan játszottunk, ami a korai kezdés számlájára is írható (délben indult a meccs – a szerk.). Sajnos Krascsenics Csillára és Csepregi Gabriellára holnap sem számíthatunk. Csicsu és Csupi egyaránt kulcsember a csapatunkban, nem könnyű őket pótolni. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy újabb győzelemmel stabilizálnánk az első helyünket. Meg akarjuk nyerni az alapszakaszt, a célunk felé pedig a Csepel elleni összecsapáson tehetünk egy újabb lépést – hangsúlyozta a magyar válogatott kapus.

A DEAC-Csepel összecsapást a szurkolók ingyen tekinthetik meg, élő közvetítéssel klubunk Youtube-csatornáján jelentkezünk.

NB I 6. forduló
DEAC-Csepel FC USE
2023. 01. 19. (csütörtök) 19.30, DESOK

A Grammy-díjas gitárzseni, Steve Vai ismét Budapesten játszik

Debrecenbe érkezik a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek