Sport
2022-09-06

Nem volt elég a kétgólos előny

A Debreceni Egyetem alakulata bosszantó vereségbe futott bele hazai környezetben.

Női futballistáink vasárnap a Hatvant fogadták a DEAC Sportcampus műfüves pályáján. Krascsenics Csilla vezetőedző nehéz mérkőzésre számított, és sajnos be is jött a jóslata…

 

Pedig remekül kezdtük a rangadót, Pintye Vivien szűk húsz perc alatt két szépen felépített támadást fejezett be góllal. A szünetig faragott a hátrányán a hatvani gárda, egy pontrúgás után Szél Zsófia köszönt be. A pihenőt követően újabb rögzített szituációból egalizált az ellenfelünk, majd a 68. minutumban ismét Szél villant meg, ezzel beállította a 2-3-as végeredményt.

 

– Ki merem jelenteni, hogy a játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget. Az első húsz-huszonöt percben nagy fölényben futballoztunk, de egyébként az egész mérkőzésen mi domináltunk. Miután kétgólos előnyre tettünk szert, azt éreztem, hogy elkényelmesedtünk, hiányzott a kellő intenzitás, és hiányoltam a tüzet is. Az sem tetszett, hogy elkezdtük ívelgetni a labdát, pedig ez egyébként nem jellemző ránk. Visszatérő probléma a rossz helyzetkihasználásunk, sajnos ezúttal is sok lehetőséget puskáztunk el. A lefújást követően annak ellenére nagyon bosszús voltam, hogy több szép megoldást mutattunk be – nyilatkozta Krascsenics Csilla.

 

NB II Keleti csoport 2. forduló

DVSC-DEAC-FC Hatvan 2-3 (2-1)

DEAC Sportcampus, vezette: Kató Benedek.

Gólszerzők: Pintye (9., 19.), ill. Szél (32., 68.), Franka (49.)

A DEAC összeállítása: Kopjári – Kengye, Kovács K., Kajári, Mucsi – Hardon (Éles, a szünetben), Szekeres A. (Kota, a szünetben), Pintye – Pintér P. (Jakab, a szünetben), Magyar (Jakus, 59.), Szűcs É. Vezetőedző: Krascsenics Csilla.

 

 

Fotó: Papp Attila

Államtitkári elismerés a Klinikai Központnak

Baleset szemtanúit keressük

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek