Sport
2023-08-06

A DVSC szurkolói buszokat indít Bécsbe

A DVSC korlátozott számban szurkolói buszokat indít a csütörtökön 21 órától Bécsben kezdődő Rapid Wien-Loki UEFA Konferencia Liga mérkőzésre.

Az út oda-vissza 28 ezer forintba kerül, a csomag tartalmazza a meccsjegyet és az utasbiztosítást is. Gyülekező a mérkőzés napján 7.30-kor lesz a Nagyerdei Stadion parkolójában, indulás reggel 8-kor, a találkozó után a buszok egyből indulnak haza.

A DVSC Shop vasárnap 10 és 16 között, hétfőn és kedden hosszabbított nyitvatartás (10-től 18 óráig) szerint várja a jelentkezőket, érkezési sorrendben lehet regisztrálni, egészen szerda délig, amennyiben lesz még hely. Magát a meccsjegyet csütörtökön kapják meg a drukkerek.

Fontos, hogy csak a DVSC Shopban lehet megvásárolni a jegyeket készpénzben vagy bankkártyával. A nagy érdeklődésre való tekintettel Budapesten is lehet majd csatlakozni, mert lesz fel- és leszállási lehetőség is, a pontos helyet és időpontot később tudjuk közzétenni. Lényeges, hogy a fővárosi felszállók is csak a shopban megváltott, ugyanazon áru jeggyel tudnak utazni.

Aki egyénileg utazik a mérkőzésre, az a vendégszektorba szóló belépőt igényelhet 4800 forintért a jegyertekesites@dvsc.hu e-mail címen. A jelentkezési sorrend itt is lényeges, egy fő maximum 4 jegyet kérhet. A jegyátvételről és a fizetési módról később tudjuk tájékoztatni a szurkolókat.

 

Egyre több víz érkezik a Murán, a Dráván és a Sajón

TTM születésnap Szoboszlai Dominik édesapjával

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek