Sport
2022-08-25

Városi derbiken lépnek pályára megyei csapataink

A kis DEAC a Józsát látja vendégül, a DASE pedig a DSC-SI otthonába látogat a megye egyes bajnokság következő fordulójában.

Komoly skalpot gyűjtött be előző hét pénteken Katona László együttese, legényei Orbán Alex góljával 1-0-ra legyőzték a regnáló bajnokot, a Balmazújvárost.

Új hét, új kihívás, szombaton ismét pályán láthatjuk csapatunkat, fiainkra városi derbi vár, ugyanis a Józsát fogadják a Böszörményi úti Campuson. A vendégek két hete berobbantak a megye egybe, a bajnoki nyitányon kilencet vágtak a Püspökladánynak. A második játéknapon megtört a lendület, kétgólos vereséget szenvedtek a Nyíradonytól. Nem tudni, a kék-fehérek ezúttal melyik arcukat fogják mutatni, ám a csapat edzője, Szabó László biztos, hogy nem irányíthatja övéit a kispad mellől, mivel előző héten piros lapot mutatott fel neki a játékvezető.

Egy derbin bármi megtörténhet, a csapatok különösen készülnek ezekre a találkozókra, ám a hazai pálya és a címvédő ellenni siker inkább a mieink felé billentheti a mérleg nyelvét.

Megyei I. osztály felnőtt 3. forduló

DEAC-II – Józsa SE

08.27. 17:00      Böszörményi úti Campus

Bár a szerdai Megyei Kupa meccsen vereséget szenvedett a Balmazújvárostól csapatunk, ezzel búcsúztunk is a sorozattól, a bajnokságban kiválóan szerepelnek fiaink. Előző héten Csák Zsolt és Bucz Bence góljaival sikerült legyőzni a Sárréti együttesét, melynek köszönhetően Kovács Miklós legénysége a 2. helyről várhatja a következő fordulót.

Csapatunkra is városi derbi vár a következő játéknapon, ugyanis szombaton az Oláh Gábor utcai Stadionba látogatnak a fiúk, hogy megmérkőzzenek a sportiskolásokkal. A vendéglátók pont nélkül, kilenc kapott góllal állnak a táblázat utolsó helyén, de ez nem jelenti azt, hogy könnyű mérkőzés vár a mieinkre. Nem szabad abba a hibába esni, hogy félvállról veszik a találkozót Kovács Miklós fia, mert az visszaüthet. Csapatunk jobb játékerőt képvisel városi riválisunknál, ám ennek a pályán is látszania kell.

Megyei I. osztály felnőtt 3. forduló

DSC-SI – DASE

08.27.            Debreceni Sportcentrum Stadion

ESA-nap: fókuszban a debreceni űrkutatás

“A koncertezés olyan, mint a biciklizés” - The Grenma interjú

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek