Sport
2022-08-19

A kis DEAC idegenben, a DASE itthon lép pályára vasárnap

A megye egyes bajnokság 2. fordulójában a Balmazújváros és a Sárréti lesz csapataink ellenfele.

DEAC-II

Megye egyes csapataink ott kezdték az idei szezont, ahol az előzőt indították, majd abbahagyták, már az első fordulóban megmérkőztek egymással. A gólokban gazdag házi derbit végül 4-3-ra a DASE nyerte, ezzel visszavágott testvércsapatának a tavalyi két vereségért. Nem unatkoztak tehát a SportCampusra kilátogató nézők, egy kiélezett, jó iramú mérkőzést láthattak.

A következő fordulóban megszerezheti első pontjait a kis DEAC, ehhez a szintén vereséggel rajtoló Balmazújvárost kellene legyőzni. Ez nem lesz egyszerű feladat, ugyanis az előző szezon bajnoka tavaly mindkét alkalommal legyőzte Katona László legénységét.

Vasárnap lehet törleszteni, a Nyíradony előző héten bebizonyította, nem verhetetlen a piros-kék alakulat. Ehhez viszont arra az elszántságra, bátor és lendületes futballra lesz szükség, melyet a derbin mutatott csapatunk, ám hátul a hibák számát minimalizálni kell, jobban koncentrálva a védekezésre.

Megyei I. osztály 2. forduló

Balmazújváros – DEAC-II

08.21. 17:00      Balmazújvárosi Városi Stadion

DASE

Kovács Miklós alakulata győzelemmel kezdte a 2022-2023-as bajnoki évet, 4-3-ra legyőzve testvércsapatát. A sikerből Bucz Bence nagyban kivette a részét, ugyanis mind a négy gólt ő jegyezhette, félidőnként két-két alkalommal bevéve a kis DEAC kapuját.

Vasárnap folytatódik a pontvadászat, a 2. fordulóban csapatunk azt a Sárrétit fogadja, mely gárda előző héten egy ötöst gurított a Sportiskolásoknak. A zöld-fehérek góljain ketten osztoztak, Vass Ádám háromszor, míg Kiss Kristóf kétszer vette be a debreceni kaput, rájuk jó lesz majd figyelni. A mögöttünk hagyott szezonban kétszer mérkőztek meg Kovács Miklós fiai a Sárrétivel, idegenben nem sikerült pontot szerezni, hazai pályán viszont a mieink mindhárom egységet begyűjtötték.

Csapatunknak jó esélye van arra, hogy megduplázza győzelmei számát, remélhetőleg Bucz Bence megint a góllövőcsukáját húzza fel, és a csapat is megismétli előző heti kiváló teljesítményét.

Megyei I. osztály 2. forduló

DASE – Sárréti

08.21. 17:00      Böszörményi úti Campus

Bíróság elé áll az Erzsébet utcai támadó

Szabó Ábel: Esélyesként várhatjuk a meccset

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek