Sport
2022-07-09

Idegenben kezdjük a szezont

A Debreceni Egyetem alakulata ismét a Keleti csoportban állhat rajthoz.

A 2022/23-as idényben újra hatvan csapat szerepel az NB III-ban: az indulókat a MLSZ három részre bontotta, a DEAC futballistái a Keleti csoportban küzdhetnek a minél jobb helyezésért. Sándor Tamás együttese a pontvadászatban többek között a BVSC-vel, a kis Lokival, valamint a Vasas és a Kisvárda második csapatával is találkozik majd.

A Keleti csoport mezőnye: Békéscsaba II, BKV Előre, BVSC, DEAC, DVTK II, DVSC II, Eger, Hatvan, Füzesgyarmat, Hajdúszoboszló, Jászberény, Karcag, Kisvárda II, Körösladány, Pénzügyőr, Putnok, Sényő, Tiszafüred, Tiszaújváros, Vasas II.

Pénteken megtartották a sorsolást, amelyen kiderült, hogy a Füzesgyarmat otthonában lépünk pályára az első fordulóban július 31-én. Ezt követően a cívisvárosi rangadó jön, augusztus 3-án a DVSC II-t látjuk vendégül a DEAC Sportcampuson, a harmadik játéknapon pedig a Vasassal csapunk össze idegenben.

Az első öt összecsapásunk programja:

1. forduló (07. 31.): Füzesgyarmat-DEAC
2. forduló (08. 03.): DEAC-DVSC II
3. forduló (08. 14.): Vasas II-DEAC
4. forduló (08. 17.): DEAC-DVTK II
5. forduló (08. 21.): Tiszafüred-DEAC

Megjegyzés: a pontos kezdési időpontokról még zajlanak az egyeztetések.

Közben játékosaink gőzerővel hangolnak a következő szezonra. Ujvárosi Ádámék a felkészülés második hetét a Sényő elleni edzőmeccsel zárják, amit szombaton 10 órától rendeznek meg Pallagon.

Már 16 ezren dolgoznak a Nyári diákmunka program támogatásával

Idén is megidézik a gyulai vár ostromát a Gyulai Végvári Napokon

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek