Sport
2022-06-13

Válogatottunk duplázna az angolok ellen

A Nemzetek Ligája második körének keddi játéknapján Anglia ellen lép pályára Marco Rossi együttese.

A magyar válogatott Nemzetek Ligájában nyújtott teljesítményére a futballvilág igencsak felkapta a fejét, nemzeti csapatunkról elismerően nyilatkoznak a szakemberek. Erre rá is szolgált Marco Rossi együttese, ugyanis a halálcsoportnak nevezett kvartettben a 2. helyen zárták az első kört.

A nyitótalálkozón már hatalmas bravúrral szolgáltatott válogatottunk, hiszen hazai pályán 60 év után legyőzte Angliát. Bár a következő, olaszok elleni párharcot elveszítették Szoboszlaiék, a Németországgal döntetlenre végeztek, kis szerencsével akár második győzelmüket is megszerezhették volna.

Kedden kezdődik a második kör, mely játéknapon nemzeti csapatunk ismét a háromoroszlánosokkal találkozik. Az angolok kissé nehezen emésztették meg a vereséget, mondvacsinált indokokkal próbálták mentegetni magukat, azt viszont megtanulták a magyarokat nem vehetik félvállról. Abban biztosak lehetünk, Gareth Southgate alaposan felkészíti csapatát, hiszen egy újabb kudarcot már nehéz lenne kimagyarázni.

Lehet, vannak, akik számára furcsán hangzik, ám a többség egyet ért abban, válogatottunk esélyesként lép pályára Wolverhamptonban, Fioláék ismét meghúzgálhatják az oroszlán bajszát. Ha sikerül megismételni az első párharcban nyújtott teljesítményt, előfordulhat, hogy az angolok nem csak meccs előtt fognak térdelni, hanem a hármas sípszót követően is.

Nemzetek Ligája 4. forduló

Anglia – Magyarország

06.14. 20:45      Wolverhampton

Fotó: MLSZ

Lezárultak a tavaszi erdősítések Debrecen térségében

Kínai tanévzáró a Debreceni Egyetemen

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek