Sport
2022-06-02

Krajcsi Bence: A fáradtságot kompenzálja a győzelem

A tehetséges kapus abban reménykedik, hogy a Debreceni Egyetem alakulata újra két vállra fekteti a veszprémieket.

Péntek este jön a férfi futsal NB I bronzcsatájának harmadik – és remélhetőleg utolsó – felvonása. A DEAC 2-0-s előnnyel utazhat a Veszprém otthonába. Elek Gergő legénysége az első meccsen 5-3-ra nyert a bakonyiak otthonában, aztán hétfőn hosszabbítás után 6-5-re diadalmaskodott a DESOK-ban.

– Intő jel lehet, hogy a veszprémiek a legutóbbi mérkőzésen négygólos hátrányból álltak fel. Nem lefutott még a párharc, de szeretnénk már holnap pontot tenni a végére. Úgy fest, hogy Faragó Lajosra nem számíthatunk, ettől függetlenül is hosszabb lesz a kispadunk, ami előnyt jelenthet. A hétfői ütközetre egyébként nagyon nehéz jelzőt találni, eddigi pályafutásom során még nem éltem át ilyet. Mind mentálisan, mind fizikálisan megterhelő összecsapás volt, de a fáradtságot kompenzálja a győzelem. Az is mesébe illő, hogy az a Thiago lett a nyerőember, aki a rendes játékidő végén megjárta a poklot, mivel nagyot hibázott. Egyébként 4-0 után le kellett volna zárnunk a találkozót, de nem jártunk sikerrel, így a saját dolgunkat nehezítettük meg. Az előző szezonhoz képest minden területen sokat fejlődtünk, ennek köszönhetően karnyújtásnyira kerültünk a harmadik helytől – nyilatkozta Krajcsi Bence.

Fiatal kapusunkra jövő héten is nagy megmérettetés vár, hiszen államvizsgázni fog. Ezzel kapcsolatban elmondta, egy kicsit izgul, de abban bízik, hogy sikerrel veszi az akadályt. Krajcsi a Debreceni Egyetemen, sport- és rekreációszervezés szakon tanul.

Férfi futsal NB I a 3. helyért, 3. mérkőzés
Veszprém Futsal-DEAC
2022. 06. 03. (péntek) 18:30, Március 15 Sportcsarnok
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-0 a DEAC-nak.

Fotó: Derencsényi István

Rádiós koncert a Zeneművészeti Karon

Elismerés a helynevek kutatásáért

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek