Sport
2022-05-14

Van tétje a meccsnek

A kiesés elkerüléséért harcoló MTK vendége lesz a Loki vasárnap 16 órakor, az OTP Bank Liga utolsó fordulójában. A találkozó kapcsán több helyütt leírták, hogy a meccs csak a hazaiak számára bír téttel, hiszen győzniük kell, hogy legyen esélyük bennmaradni, ez azonban nem igaz: a DVSC egy esetleg siker esetén akár a 6. helyre, vagyis a felsőházba is felléphetne.

Ez azt jelenti, hogy a Loki számára is van tétje a meccsnek, nem beszélve arról, hogy amennyiben a Carrillo-gárda nyer, a Honvéd után az MTK is olyan együttes lehet, amelyet ebben a szezonban idegenben és itthon meg tud verni (az első két mérkőzésen Budapesten 1-1, Debrecenben 1-0 lett a végeredmény). A DVSC mostanában amúgy is szeret a kék-fehérek ellen játszani, bajnokin több mint 6 esztendeje nem kapott ki a vasárnapi riválistól. Azóta 3 debreceni győzelem és 5 döntetlen a mérleg, az persze figyelmeztető lehet, hogy az MTK utóbbi 3 összecsapásán 7 pontot szerzett, és a Ferencvárost is legyőzte a Groupamában.

A Lokiban Ugrai Roland, Charleston, Poór Patrik, Szécsi Márk, Tomas Kosicky, Bárány Donát és Kundrák Norbert is sérülés után próbálja utolérni magát, eltiltottunk ezúttal nincs.

Forrás: dvsc.hu

Egyetem a zöldebb gazdálkodásért

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek