Sport
2021-07-16

Már több mint félezer bérlet elkelt!

Jól fogynak az egész évre szóló belépők.

Nagy érdeklődés övezi a DVSC előtt álló NB I-es szezont, ezt pedig a számok is jól mutatják, hiszen néhány nap leforgása alatt már több mint félezer bérlet gazdára talált.

Mint ismert, július utolsó hétvégéjén veszi kezdetét az élvonalbeli idény, a Loki a Budapest Honvéd vendégekét lép pályára az Új Bozsik Stadionban, majd a 2. fordulóban az Újpest FC-t látja vendégül a Nagyerdei Stadionban, ahol az előjelek szerint igazi futballhangulat várható. Mindenki, így klubunk is nagyon várja, hogy elkészüljön az első fordulók órára, napra lebontott programja.

A bérletek a stadion pénztáraiban és a DVSC Ajándékboltban is megvásárolhatók, illetve online is megújíthatók. A Campus Fesztivál ideje alatt szerdától szombatig 15 és 19 óra között a fesztiválozók megvehetik az egész évre szóló belépőket a DVSC Shopban, ahol több kedvelt Loki-játékos is feltűnik majd.

A bérletértékesítés augusztus 21-ig, a ZTE elleni, második hazai bajnoki mérkőzésig tart.

Minden fontos információ megtalálható itt a bérletekről, melyek nemcsak a hazai OTP Bank Liga-beli bajnoki mérkőzésekre lesznek érvényesek, hanem a Magyar Kupa-találkozókra is.

dvsc.hu

Rangos honismereti elismerés

Papp László

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek