Sport
2022-05-09

Ismét nyert a DVSC II.

Az ezüstéremért harcoló BKV Előre ellen folytatta szereplését a DVSC második csapata az NB III Keleti csoport 35. játéknapján vasárnap délután. A Nagyerdei Stadionban rendezett összecsapás előtt a kis Loki játékosai a nagyon súlyos sérülést szenvedett Kovács Róbert fotójával ellátott pólóban vonultak ki a pályára, így is gondolva a csapatkapitányra.

A mérkőzés eleje a csapatok egymással való ismerkedéséről szólt, komoly lehetőség nem alakult ki, bár már akkor is fölényben futballoztunk. Ennek a 39. percben lett meg az eredménye, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után a kis Loki jelenlegi gólfelelőse, Kalafat Álmos passzolta el szépen a kifutó kapus mellett a labdát, mellyel megszereztük a vezetést. A szünetig mindkét oldalon akadt még helyzet, ám újabb találat már nem született.

A második félidőben a DVSC felnőttcsapatának két, sérülésből visszatért labdarúgója, Pintér Ádám és Kundrák Norbert is pályára lépett. Utóbbi labdarúgó gyakorlatilag első labdaérintéseiből betalálhatott volna, ám közeli lövését védte a BKV kapusa, a kipattanóból viszont Kalafat Álmos a csapata és saját maga második gólját is megszerezte.

Nem sokkal később Balla Mátyás döntötte el a három pont sorsát, a vendégek erejéből pedig már csak a szépítésre futotta, így Szűcs János legénysége teljesen megérdemelt, magabiztos, 3-1-es sikert aratott. Folytatás jövő vasárnap, amikor a Kisvárda II. ellenfele lesz a DVSC II.

NB III Keleti csoport, 35. forduló
DVSC II. – BKV Előre 3–1 (1-0)

Nagyerdei Stadion, 100 néző. Vezette: Muhari.
DVSC II: Szabó S. – Tordai, Nagy R., Kovács G., Fábián – Balla, Sipos (Kenderesi, 70.), Gomes (Székelyhidi, 18.), Zahuczky (Kundrák, 60.) – Kalafat, Batai (Pintér, 60.)
Gól: 1-0 Kalafat (39.) 2-0 Kalafat (57.), 3-0 Balla (61.), 3-1 Szabó N. (71.)

 

dvsc.hu

Címvédés a Magyar Kupában

Hallgasd vissza!

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek