Sport
2022-04-21

Van miért visszavágniuk megyei csapatainknak

A kis DEAC a Balmazújvároson, a DASE a Hajdúnánáson venne revansot az őszi vereségért a megyei I. osztály szombati játéknapján.

Szinte semmi sem veszélyezteti a Balmazújváros bajnoki címét a Hajdú-Bihar megyei élvonalban, a piros-kékek legutóbb a Monostorpályi otthonában nyertek rangadót hátrányból fordítva, előnyük így immár kilenc pont legfőbb üldözőjükkel szemben. A DEAC II szombati ellenfele minden mérkőzésén esélyesként lép pályára, nem lesz ez másként a Böszörményi úti Campuson sem, ugyanakkor a Nyíradony és a Hajdúsámson már nemrégiben megmutatta, hogy a bajnokaspiráns is megtréfálható. Erre készülnek Katona László legényei is, második számú labdarúgócsapatunk a sámsoniaktól elszenvedett egygólos vereség után szeretne pontot, pontokat rabolni soros riválisától. Ősszel háromgólos balmazújvárosi győzelemmel zárult a két gárda ütközete, remélhetőleg ezúttal szorosabb, izgalmasabb csatát láthatunk majd.

Megyei I. osztály, 25. forduló

DEAC II–Balmazújvárosi FC

04.23. 16:00, DE Böszörményi úti Campus

Pályán a DASE felnőttcsapata is szombaton, Kovács Miklós tanítványaira idegenbeli találkozó vár, a stabil középcsapatnak számító Hajdúnánás ellen. Vendéglátóink ősszel kétgólos győzelmet arattak a mieink felett, ezúttal azonban nem örvendenek jó formának, legutóbbi három mérkőzésükön mindössze egyetlen pontot szereztek, a DEAC II-től négygólos vereséget szenvedtek. Sebzett vaddal nézünk tehát farkasszemet, a közelmúlt alapján ugyanakkor bizakodhatunk, csapatunk négy győztes mérkőzéssel a háta mögött lép pályára Hajdúnánáson. Kiélezett, brusztos meccsre van kilátás, amelyen akár egyetlen gól is dönthet – remélhetőleg a mieink javára.

Megyei I. osztály, 25. forduló

Hajdúnánás FK–DASE

04.23. 16:00, Hajdúnánási Sportpálya

Az egyetemi évek mindenki életében meghatározóak

Sir David Attenborough

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek