Sport
2022-04-15

Baráth dupla

Győzött a DVSC a kiesési rangadón.

 

A harmadik percben Dzsudzsák jobboldalról érkező éles szabadrúgását fejelte ki röviden, középre Szegi, a magyar válogatott előző kerethirdetésekor meghívót kapó Baráth Péter pedig 8 méterről a bal alsóba lőtt, 1-0.

A kilencedik percben Nagy P. baloldalról érkező lapos beadása megpattant középen és éppen így lett jó Hasaninak, aki Charleston mellett 12 méterről a jobb felső sarokba lőtt, 1-1.

A huszonnegyedik percben Bódi Bényeihez passzolt, aki középre továbbított és Baráth 12 méterről a jobb sarokba lőtt, 2-1.

A 82. percben Dzsudzsák újabb veszélyes beadása után alakult ki helyzet a Loki előtt, de fölé ment ez a fejes is. A hajrában végül csak bepasszírozta a harmadik és egyben mindent eldöntő gólját a DVSC: Dzsudzsák kínálta meg egy bombával Rusákot 18-ról, a gyirmót kapus védett, de a kipattanó épp Dorian Babunski elé került, aki négy méterről az üres kapuba lőtt.

Debreceni VSC–Gyirmót FC Győr 3-1 (Baráth 3., 24., Do. Babunski 86., ill. Hasani 9.)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 3621 néző. V: Erdős

DVSC: Hrabina (Kosicky, 39.) – Kusnyír, Deslandes, Pávkovics, Charleston (Ferenczi, 11.) – Varga J., Bényei (Da. Babunski, 75.) – Bódi (Sós, 75.), Baráth, Dzsudzsák – Do. Babunski.

Gyirmót: Rusák – Szegi, Ikic, Csörgő, Hajdú – Vass (Radics, 59.), Nagy P. (Herjeczki, 79.), Klimovich (Ventúra, 59.) – Hasani, Bezborodko (Simon, 53.), Medgyes (Cvetanoski, 59.).

Új dallal jelentkezik Saya Noé: itt a CALAMITY

A szezon utolsó hazai mérkőzése jön

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek