Backstage
2022-04-15

Új dallal jelentkezik Saya Noé: itt a CALAMITY

2022. április 15-én, pénteken látott napvilágot a Budapesten élő, Malaysiában felnőtt énekes-dalszerző-producer, Kőrös Mimi, azaz Saya Noé legújabb dala Calamity címmel. A dalt Mimi írta, végleges formáját pedig a Gainlab Stúdióban alakították ki Biksi Gábor társproducerrel közösen. A Calamity a debütáló Saya Noé-album, a Museum of Sins korszakának lezárultát követő első új dal.  

A Calamity történetének középpontjában két rabló mérgező kapcsolata, szerelmi vívódása áll. A közösen elkövetett bűn után elkezdik megkérdőjelezni a kettejük közötti viszonyt, elkezdenek szembesülni döntéseik következményével. A fiktív történeten keresztül a dal azokat a kapcsolatokról szól, amelyekből minden próbálkozásunk és jobb szándékaink ellenére lehetetlennek tűnik kilépni, mert újra és újra visszarántanak. 

Az új szerzemény már pár hónapja felkerült az élő koncertek műsorára is, így hallhatta a közönség a márciusi hazai klubturnén, melyen Saya Noé a Hangfoglaló Program támogatásával Azahriah vendégeként lépett fel. A turné mellett is mozgalmasan kezdődött Mimi számára a 2022. év: az Under The River című dalt jelölték a legjobb idegen nyelvű szerzemény Petőfi Zenei Díjára, a Museum of Sins albumot pedig az év legjobb hazai modern pop-rock lemeze kategóriájában választotta ki a zsűri a nomináltak közé. 

A Calamity megjelenéséhez kapcsolódóan kerül sor az első idei önálló budapesti Saya Noé-koncertre is: április 19-én, kedden a Turbina Kulturális Központban frissített élő hangszereléssel lép színpadra a zenekari formáció. Az est másik fellépője a tavalyi év egyik felfedezettje, kristoaf lesz, akinek nemrég jelent meg a Lil Frakkal és a Hundred Sins-szel közös melodráma című dala. 

A Calamity már meghallgatható a streaming oldalakon:

https://bfan.link/calamity

 

Hidrogén

Baráth dupla

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek