Sport
2022-04-07

U16: magabiztos siker

A DEAC ifjú kézilabdázói a Békéscsaba együttesét fogadták az U16 II. osztály keleti csoportjának 20. fordulójában.

A mérkőzés nagy részében tehetségeink magabiztos teljesítményt nyújtottak. Az első félidő végéig még „csak” ötgólos előnyt szereztek a mieink, a szünet után azonban még jobban odatették magukat, és végül 30-16-os győzelmet arattak. Együttesünk az újabb sikernek köszönhetően biztosan áll a harmadik helyen a bajnokságban. A rangadók még csak most következnek, így akár előrébb is lehet majd lépni.

 Viszonylag sima találkozót tudhatunk magunk mögött. Idegenben is meggyőző játékkal nyertünk a Békéscsaba ellen, így nem volt kérdés, hogy itthon is erre készülünk. A srácokkal nagyon jó szériában vagyunk, mindenki magas fordulatszámon edz és lép pályára. Az idei év legfontosabb mérkőzései most várnak ránk: április 22-én fogadjuk a második helyezett Balmazújvárost, majd május 6-án az éllovas Dunakeszit. Célunk, hogy hazai pályán az eddigi százszázalékos szériánkat megőrizzük a bajnokság végéig – jelentette ki a DEAC U16-os csapatának edzője, Mándi Krisztián.

Korosztályos együtteseink a hazai meccseiket a Böszörményi úti campuson található Kecskeméti János Sportcsarnokban játsszák. Várunk minden kézilabdát szerető nézőt a mérkőzésekre.

U16 II. osztály-Kelet
DEAC – Békéscsaba DKSE 30-16 (15-10)

Olasz csizma a DBSC asztalán

Folytatjuk az etikettel

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek