Sport
2022-03-26

Lakatos Benjámin: senkit sem szabad lebecsülni

Az NB III-ban a válogatott szünet alatt sincs megállás. A tabella harmadik pozícióját birtokló DEAC futballistái vasárnap délután a Kisvárda II otthonában fognak vizitálni. Ellenfelünk az utóbbi időben “rászokott a döntetlenre”, hiszen az előző három meccse remivel zárult.

 Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Várda az őszi szezonban a listavezető Kazincbarcikát is két vállra fektette hazai környezetben, így Sándor Tamás legénységére nem vár könnyű ütközet.

 Szerintem is nehéznek ígérkezik ez a találkozó, egyébként ebben az osztályban egyetlen együttest sem szabad lebecsülni, ettől függetlenül győzni szeretnénk. A héten megpróbáltunk minél jobban felkészülni a kisvárdaiakból, akik főleg fiatalokat vetnek be, vagyis gyors futballra számítunk tőlük. A BKV Előre elleni győzelem miatt remek hangulatban zajlottak az edzések. Az előző héten a fővárosiak dolgát a korai kiállítás eléggé megnehezítette. A piros lap után igyekeztünk minél nagyobb nyomást helyezni rájuk, bár a betömörülő védelmüket nem volt egyszerű feltörni. Szerencsére az első gól nyugtatólag hatott ránk – nyilatkozta Lakatos Benjámin.

21 éves labdarúgónknak az őszi idény nem a tervei szerint sikerült, mivel egy kellemetlen sérülést szedett össze.

– A Békéscsaba II otthonában vívott összecsapást részleges bokaszalag-szakadással zártam. Most már jól érzem magam, ez a kezeléseknek és a gyógytornának is köszönhető. Télen Sándor Tamás vezetőedző több tanácsot adott azzal kapcsolatban, hogy mire figyeljek a rehabilitáció során. Amikor a visszatérésem után egy teljes meccset játszottam, az elég megterhelő volt, de azóta az erőnlétem sokat javult – mutatott rá Lakatos, aki a mostani szezonban eddig tizenöt bajnokin kapott bizonyítási lehetőséget a szakmai stábtól.

NB III Keleti csoport 27. forduló
Kisvárda II-DEAC
2022. 03. 27. (vasárnap) 16:00, Kisvárda Várkerti Sporttelep

Fotók: Derencsényi István

 

Beszélgetés Mercs Emesével

B my Lake a Balaton Soundon

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek