Sport
2022-03-19

Vasárnap Paks-Loki

A hét utolsó napján, 13.15-kor lép pályára a DVSC az OTP Bank Liga 25. fordulójában, mégpedig a Paks otthonában.

A két gárda már kétszer találkozott a mostani pontvadászatban, s mindkétszer döntetlen született, Pakson 3-3, Debrecenben 1-1 lett a vége. Az atomvárosiak 34 ponttal a 4. helyen állnak a tabellán, a Loki 28-cal a 9. pozíciót foglalja el, így egy idegenbeli bravúr esetén a Carrillo-alakulat megközelíthetné Bognár György együttesét.

Azt az együttest, amely híres arról, hogy a mérkőzésein potyognak a gólok. A Paks 60 rúgott és 48 kapott találatot mutathat fel eddig (a DVSC-nél 39-40 ez az adat), Ádám Martin egymaga 23 gólnál tart, be is hívták a válogatott keretbe.

Persze újdonsült válogatott kerettagja a Lokinak is van, Baráth Péter is megkapta Rossi kapitány invitálását, így ezen a mérkőzésen külön érdekesség lesz, miként játszik a nemzeti csapat két újonca. A válogatott szünet előtt értelemszerűen mindkét gárdának jól jönne a három pont, amennyiben a múltra hagyatkozunk, az a debreceni reményeket táplálhatja: a két csapat 35 első osztályú bajnokijából csak 5-öt nyert a Paks.

Mindennek persze a vasárnapi mérkőzésen nem lesz jelentősége, annak annál inkább, hogy a DVSC miként áll fel az Újpest elleni hazai vereség okozta sokkból. Utóbbi 5 összecsapásán a Paks 7, a Loki 6 pontot szerzett, a kérdés pedig az, hogy két iksz után mi következik?

Forrás: dvsc.hu

Oláh Bence nyerte a miskolci MDL-fordulót

Reumatológiai Klinika: hatékony terápiák, elégedett betegek

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek