Sport
2022-03-06

A DEAC magabiztosan nyert Jászberényben.

A DEAC futballistái az előző héten a Putnokot 6-0-ra győzték le az NB III Keleti csoportjában. Sándor Tamás legénysége ma a Jászberény ellen szerzett három pontot a 4-0-s sikerének köszönhetően.

Akadtak hiányzóink, többek között Csányi Ádámra, Bereczki Dánielre és Orosz Marcellre sem számíthatott a szakmai stáb. Már az elején próbáltuk magunkhoz ragadni a kezdeményezést, ellenfelünk csak ritkán jutott el a kapunkig. A vezetést a 38. percben szereztük meg, ekkor Ujvárosi Ádám indította Lakatos Benjámint, akinek a passzából Szabó Levente kapásból lőtt a kapuba.

A második félidő derekán Sándor Tamás duplázta meg a fórunkat. Középpályásunk a jobbösszekötő helyéről bombázott a hosszú sarokba. Sándor tíz minutummal később gólpasszal jelentkezett, a szöglete után Soltész János fogadhatta a csapattársak gratulációját. A végeredményt Székely Dávid állította be, aki szép cselekkel becsapta a védőket, majd a lövését nem tudta hárítani Menczeles Iván.

– Végig kézben tartottuk a mérkőzést, így megérdemelt győzelmet arattunk, elégedett vagyok a fiúk hozzáállásával. Szép akciókból szereztük a góljainkat, a helyzeteinket jó százalékban értékesítettük. Szépen fest, hogy az előző két bajnokinkon tíz találatig jutottunk, de nem bízhatjuk el magunkat. Most már a következő összecsapásra kell fókuszálnunk – összegzett Sándor Tamás vezetőedző.

A harmadik helyen álló együttesünk jövő vasárnap a Füzesgyarmattal csap össze idegenben.

NB III Keleti csoport 24. forduló
Jászberényi FC-DEAC 0-4 (0-1)
 

gólszerzők: Szabó L. (38.), Sándor T. (60.), Soltész (70.), Székely (85.)
 

A DEAC összeállítása: Tóth D. – Soltész, Ujvárosi, Virág – Lakatos (Sárosi 88.), Sándor (Gaczella 88.), Spitzmüller, Rauf (Trencsényi 88.) – Bidzilya (Tochukwu 63.), Szabó L. (Sidibe 72.), Székely. Vezetőedző: Sándor Tamás.

Fotó: Derencsényi István

Mila Kunis

Nagy küzdelemben DEAC-siker Mezőkövesden

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek