Sport
2022-03-03

Folytatódhat a kiváló szériánk

A Debreceni Egyetem alakulata eltiltás miatt nem számíthat az egyik kulcsemberére.

A DEAC női futballistái remekül indították a tavaszi idényt. Krascsenics Csilla tanítványai előbb a Szparit győzték le 3-1-re, majd az előző fordulóban a Kazincbarcikát fektették két vállra, a 3-2-es végeredményt a csereként beszálló Mucsi Bianka állította be a 88. percben.

A győzelmi sorozatot szombat délután a Monor ellen folytathatjuk. A Pest megyeiek a hatodik helyen állnak a tabellán, ettől függetlenül nem lehet leírni őket, hiszen a legutóbbi játéknapon a második pozícióban tanyázó Újpesttől raboltak értékes pontot a 0-0-s döntetlennek köszönhetően. A monoriak egyik kulcsembere Sass Viktória Erika, aki tizenkilenc találatnál jár már ebben az idényben, ezzel pedig holtversenyben a harmadik a góllövőlistán.

Együttesünk szeptember közepén vizitált a Monor otthonában, a találkozó 1-1-s remivel zárult. Akkor a gólunkat Kovács Krisztina szerezte, de rá a hétvégén nem számíthatunk, mivel Kazincbarcikán pirosat kapott, így eltiltott. Az MLSZ döntése alapján Kovácsnak csak egy összecsapást kell kihagynia.

– Nem számítok könnyű meccsre, hiszen az Újpesttől pontot loptak a monoriak, bár ez egyáltalán nem lepett meg. Rutinos labdarúgók alkotják az ellenfelet, de ha olyan mentalitással fogunk futballozni, mint a Kazincbarcika ellen, akkor reális esélyünk lesz az újabb győzelemre – hangsúlyozta Krascsenics Csilla vezetőedző.

NB II Keleti csoport 19. forduló
DVSC-DEAC-Monori SE
2022. 03. 05. (szombat) 16:30, Debreceni Labdarúgó Akadémia Edzőközpont

Korábban sosem látott fajjal gyarapodott a Debreceni Állatkert

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek