Sport
2023-03-31

Szombaton minden eldől

Az alapszakasz utolsó mérkőzését hazai pályán játsszák a Debreceni Egyetem kosárlabdázói. Itthon lépnek pályára a női futsalosok is, a többi csapatunk idegenbe utazik.

Kosárlabda

Szombaton 18 órától a Kometa Kaposvári KK együttesét fogadja a DEAC kosárlabdacsapata a Tippmix Férfi NB I alapszakaszának zárófordulójában. Ahhoz, hogy Polyák Lászlóék kvalifikálják magukat a rájátszásra, a somogyiak legyőzése mellett a Zalaegerszeg és a Körmend közül legalább az egyiknek vereséget kell szenvednie hazai pályán.

Futsal

A férfi futsal NB I felsőház 5. fordulójában ezúttal idegenbe látogat az egyetemi alakulat: április 3-án, hétfőn 19:35-kor az Aramis SE otthonában lépnek pályára a mieink.

Ezzel szemben a lányok hazai környezetben, a DESOK-ban lépnek pályára, április 2-án, vasárnap. A 17 órakor kezdődő mérkőzésen a 2F-BAU Tolna-Mözs lesz az ellenfél. A találkozó a debreceniek számára az alapszakasz lezárását jelenti.

Kézilabda

A DEAC férfi kézilabdázói március 31-én, pénteken a Vecsés otthonában vizitálnak, a meccs 18:30-kor kezdődik. A tabellán a Pest vármegyeiek jelenleg a hatodik, míg Mándi Norbert legénysége a hetedik helyen áll. Amennyiben öt mérkőzés óta veretlen együttesünk győzedelmeskedik, maga mögé utasítja ellenfelét.

- Egy kellemetlen stílusban kézilabdázó gárda vár ránk, amely ebben az idényben több bravúros győzelmet aratott. Az, hogy egy sikerrel megelőzhetjük a Vecsést, természetesen motivál minket. Sajnos úgy fest, hogy Hornyák Zoli a mostani szezonban már nem léphet pályára sérülés miatt. Ő a védelmünk egyik meghatározó tagja, ezért is nehéznek ígérkezik a pótlása, bár a legutóbbi találkozón ezt jól megoldottuk. Bizakodásra adhat okot, hogy idén elég meggyőző teljesítményt nyújtunk, ezen az úton kell mennünk tovább – mutatott rá a DEAC beállósa, István Péter.

Labdarúgás

Az NB III Keleti csoportjának 29. játéknapján, április 2-án, vasárnap 16 órakor a Körösladányi MSK otthonában lép pályára a DEAC labdarúgócsapata.

Női csapatunk egy nappal korábban, április 1-jén száll harcba a pontokért az NB II Keleti csoportban. Krascsenics Csilla alakulata 16 órakor a Soroksárt látja vendégül a Dóczy utcai Sportcampuson.

Hatvan év 60 debreceni dala 18. rész

Műanyag égbolt premier

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek