MegMinden
2022-03-03

Diana

(promotions.hu)

Szenzációs új fénykép került elő a 25 éve elhunyt Diana hercegnéről

A fotót a brit királyi család legutóbbi 200 évéről szóló kiállításon mutatják be.

Szinte hihetetlen, de lassan negyedszázada lesz, hogy Diana walesi hercegné elhunyt. A szörnyű – máig tisztázatlan hátterű – párizsi autóbaleset 36 évesen követelte az életét, de a szépséges királyi családtag örökké élni fog az emberek emlékezetében.

A fotózásnak hála, még ma is kerülnek elő olyan képek, amelyek eddig ismeretlenek maradtak a nyilvánosság előtt. Egy most bemutatott, 1988-ban készült fekete-fehér portré például profilból mutatja Dianát, aki a fotón szinte egy reneszánszkori hölgy pózát veszi fel.

Abban az esztendőben a hercegné rengeteg jótékonysági rendezvényen jelent meg, illetve Thaiföldre és Ausztráliába is ellátogatott férjével, Károly herceggel. Botrányokkal tarkított válásukra 1996-ban került sor.

Az eddig kevesek által látott képet a Kensington-palotában megnyitott kiállításon tekinthetik meg eredetiben az érdeklődők. Az alkotást az ünnepelt fotóművész, David Bailey készítette, aki ma is él, 84 éves.

A Dianát 27 évesen, ereje és dicsősége teljében ábrázoló képet nem hiába tartották eddig vissza, hiszen ma már óriási eszmei és anyagi értéke van. Érdekesség, hogy 1988-ban Vilmos mindössze 6, Harry herceg pedig 4 éves volt.

A közelmúltban megnyitott kiállítás célja, hogy fényképeken keresztül mutassa be a brit királyi család legutóbbi 200 évét. Az impozáns rendezvénynek a fekete-fehér fotó minden bizonnyal az egyik nagy szenzációja lesz.

Az eredeti írást itt találja.

Folytatódhat a kiváló szériánk

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek