Sport
2022-02-26

Orosz Marcell: Javítani akarunk

A DEAC futballistái vasárnap 14 órától a Putnokot fogadják az NB III Keleti csoportjában. Ellenfelünk kiváló formában érkezik a stadionunkba, hiszen hat meccse veretlen a bajnokságban. Sándor Tamás tanítványai legutóbb október 20-án kaptak ki a harmadosztályban, akkor a Békéscsaba nyert ellenük 2-1-re.

– Küzdelmes meccsre számítok, ettől függetlenül a Hidasnémeti elleni remi után javítani akarunk, így a győzelem a célunk. A Putnok otthonában augusztusban 0-0-s döntetlennel zárult a bajnoki. Akkor sok helyzetet elpuskáztunk, most jobban kell sáfárkodnunk a lehetőségeinkkel. Az ellenfélnél akad egy-két ismerős futballista, akivel korábban együtt játszottam. A régebb óta sérüléssel bajlódó labdarúgóinkat leszámítva úgy fest, hogy teljes lesz vasárnap a keretünk – nyilatkozta Orosz Marcell.

Ahogy a 21 éves balhátvédünk már utalt rá, az előző fordulóban nem a terveink szerint alakult a Hidasnémetivel vívott összecsapás. A vetélytársunk az első félidő derekán megszerezte a vezetést, aztán a hajrában a csereként beálló Tochukwu góljával 1-1 lett a végeredmény.

 Nagyon bosszantó volt ez a találkozó. Semmit sem szeretnék a külső körülményekre fogni, de a pálya talaja nem kedvezett a játékunknak. Emellett a játékvezető gyakran érdekes döntéseket hozott, ám ezekkel a zavaró tényezőkkel is meg kellett volna birkóznunk. Legalább annak örülhetünk, hogy a végén egy pontot szereztünk, hiszen a vereség még csúnyábban festett volna – hangsúlyozta a futballista.

A szurkolók a jegy.deac.hu weboldalon már meg tudják vásárolni a tiketteket, amelyek egységesen 500 forintba kerülnek. Fontos információ, hogy a belépéshez védettségi igazolvány kell, aminek érvényessége egy fényképes dokumentummal támasztható alá.

NB III Keleti csoport 23. forduló
DEAC-Putnok FC
2022. 02. 27. (vasárnap) 14:00, DEAC Sportcampus

Ülésezett az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriuma

Papp László

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek