Sport
2022-02-04

Az alapszakasz hajrája jön

Egy idegenbeli és egy hazai mérkőzés vár a Debreceni Egyetem jégkorongozóira. Kosárlabdázóink a sereghajtó ZTE-hez utaznak, férfi röplabdázóink pedig a Kistext otthonában lépnek pályára. Női futsalosaink és kézilabdázóink itthon harcolnak a pontokért.

Jégkorong
Szerda este megszakadt a DEAC jégkorongcsapatának jó sorozata, ugyanis 3-2-es vereséget szenvedett hazai pályán a MAC-tól. Még két Erste Liga-mérkőzés van hátra az alapszakaszból: pénteken 18 órakor az UTE otthonába utaznak a mieink, majd vasárnap este fél hétkor a Dunaújvárosi Acélbikákat fogadják a Debreceni Jégcsarnokban.

Kosárlabda
Szombaton 18 órakor a Zalakerámia ZTE KK otthonában lépnek pályára a Debreceni Egyetem kosárlabdázói az NB I 21. fordulójában. A két csapat eltérő célokért küzd, hiszen amíg a DEAC a dobogós helyet célozta meg, addig a sereghajtó zalaiak a kiesést szeretnék elkerülni.

Futsal
Vasárnap az Astra együttesét látják vendégül a DEAC női futsalosai az NB I-ben. A DESOK-ban rendezendő találkozó 17 órakor kezdődik, és még kérdéses, milyen kerettel tudnak Quirikó Vivienék kiállni, ugyanis többen betegséggel bajlódnak.

Röplabda
Vasárnap 18 órakor a Kistext otthonában vendégszerepel a DEAC férfi röplabdacsapata az Extraliga alapszakaszában. Fodor Antal legénysége legutóbb fontos győzelmet aratott Dunaújvárosban, és most a fővárosban is a három pont megszerzése a cél.

Kézilabda
Idei első bajnokiját játssza a Debreceni Egyetem kézilabdacsapata: az NB I/B 13. fordulójában az Ózdi KC lesz az ellenfél a DESOK-ban. Bár betegségek miatt sok nehézséggel küszködik a Bíró Imre vezette szakmai stáb, de mindenki bizakodó a találkozót illetően, hiszen egy győztes rajt nagy lökést adhat az együttesnek a folytatásra.

További részletek

NyD

Meghalt Nagy Bálint Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építész

deac.hu

Szerző
Hasonló cikkek