Sport
2021-12-19

Csak egy pont

Gyirmót-DVSC 0-0

Az első komolyabb helyzetet a DVSC konyvelhette el. Dzsudzsák Balázs a Debrecen 108-szoros válogatott játékosa a 23. percben, 0–0-nál végzett el szögletet a jobb oldalról, a védők és a támadók is beadásra számítottak, ehhez képest a labda mindenkit alaposan meglepve a jobb kapufán csattant.

A 48. percben komoly lehetőséghez jutott a Gyirmót.  Varga Barnabás 4 méterről leadott lövését védte bravúrral Gróf. Az 56. percben aztán ennél is nagyobb sansza volt a gólszerzésre a hazai csapatnak. Egy Babunski-könyökös után (Simont le is kellett cserélni vérző orral), a VAR segítségével ítélt 11-est a játékvezető. A büntetőt Varga Barnabás lőtte, de a jobb oldali kapufát találta el, majd a kipattanót ballal a léc fölé vágta.

A harában mindkét csapat próbált cserékkel lendületet hozni, ám gól nem született. Maradt a 0-0.  

OTP BANK LIGA, 17. FORDULÓ:

GYIRMÓT – DVSC 0-0

Gyirmót: Hársfalvi – Szegi, Széles, Ene, Zeke – Medgyes, Vass Á., Nagy P., Hajdú – Simon A. (Hasani, 56.), Varga B. (Lencse, 77.)

DVSC: Gróf – Baranyai, Pávkovics, Deslandes, Ferenczi – Bévárdi, Baráth, Dzsudzsák (Sós, 73.), Babunski (Varga, 78.) – Ugrai (Soltész, 78.), Tischler (Szécsi, 78.)

Elhunyt Szánti Judit énekesnő.

Drágaság

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek