Sport
2021-11-28

Egy pont jutott a Lokinak

A Nagyerdei Stadionban a DVSC 1-1-es döntetlent ért el a Pakssal.

Akár több góllal is vezethetett volna a Paks az első félidőben. Gróf hathatós segítségével Böde és Ádám Martin kihagyta a ziccereket. A 20. percben a DVSC a megszerezte a vezetést: Ugrai lépett ki a rosszul helyezkedő védők között, szépen elhúzta a labdát Rácz mellett és 3 méterről a kapuba gurított. 1:0 l.

A 25. percben Medgyes távoli bombáját ütötte ki Gróf, egy perccel később pedig Ferenczi hasonló próbálkozása után Rácz is nagyot védett. A 45. percben Böde ugrott ki ziccerben, de 16 méteres lövését fogta Gróf. A ráadásban Bognár szögletét követően Ádám fejelt közelről a kapuba.1:1

A második félidő kevésbé korántsem volt olyan izgalmas mint az első játékrész. Helyzetek ugyan voltak,  de igazán egyik csapat sem volt kapura veszélyes. Nem sokkal a lefújás előtt  Sós lövését ütötte ki Rácz, így maradt az 1-1.

DVSC – PAKS 1-1 

Nagyerdei Stadion:  2490 néző. Vezette: Bognár Tamás

DVSC: Gróf – Bévárdi, Pávkovics (Szujó 71.), Deslandes, Ferenczi – Dzsudzsák, Bódi (Babunski, 85.), Varga, Baráth- Ugrai (Soltész, 85.), Németh (Sós 68.)

Paks: Rácz – Tamás, Kinyik, Szabó – Sajbán, Balogh (Osváth 73.), Bognár, Windecker, Medgyes (Lenzsér 60.) – Ádám (Pethő 84.), Böde (Nagy R., 60.)

Gólok:Ugrai 20. Ádám 45.)

Shane Tusup

Folytatódott a veretlenségi sorozatunk

DEmedia.hu

Szerző
Hasonló cikkek